Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ridichea, cel mai bun aliment din grădina omului. Este considerat un excelent antibiotic natural

Ridichea, cel mai bun aliment din grădina omului. Este considerat un excelent antibiotic natural

Ridichi

Ridichile sunt printre cele mai sănătoase alimente. Chiar dacă uneori sunt trecute cu vederea și nu ne gândim la ele atunci când vorbim despre proprietățile miraculoase ale legumelor, iată că ridichile sunt cu adevărat un elixir de sănătate.

Pentru ce sunt bune, de fapt, ridichile. Trebuie să le consumi mai des

Un lucru foarte interesant despre ridichi, este că ele pot alunga ușor senzația de foame. Dacă nu te poți abține între mese și vrei neapărat să mai roțăi ceva, iată că o ridiche este aliatul tău perfect, mai ales că este foarte săracă în calorii. Senzația de foame va pieri și silueta ta îți va mulțumi pe termen lung.

Sunt un aliat excelent în lupta cu kilogramele în plus, având doar 16 kcal la 100 de grame.

Ridichile conțin circa 14% din necesarul de vitamina C, astfel că îți poate oferi și protecție împotriva temutelor răcile sau gripe din sezonul rece.

Este adevărat că ele nu se găsesc neapărat în tot timpul anului, dar atunci când le găsim trebuie să profităm la maximum!

Ridichile te protejeză împotriva cancerului

La fel ca toate legumele din clasa ei, adică cele crucifere, cum sunt și broccoli, napii, conopida sau varza, și ridichile sunt un mijloc de protecție excelent împotriva cancerului, pentru că ele previn modificările celulare care pot duce la apariția cancerului.

Ridichile sunt foarte bune și daă avem probleme cu tranzitul intestinal. Aceste legume ne pot ajuta imediat în lupta cu digestia proastă. Conținutul mare te fibre mențin tranzitul sănătos și previne tulburările digestive.

Și frunzele de ridichi sunt bune, dacă le spălăm bine și le adăugăm în salată, ele pot ajuta ficatul să elimine toxinele. Ridichile sunt considerate antibiotice naturale.

Totodată, ridichile conțin substanțe care au grijă de rinichii noștri și acționează ca diuretice. Ele previn și bolile hepatice, după cum arată specialiștii.

De asemenea, ridichile ajută și la pierderea apei în exces din organism, datorită potasiului pe care îl conțin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: