Redactia.ro
Home » Monden » Rita Mureșan a pierdut lupta cu kilogramele. Cum a ajuns să arate la peste 100 de kg FOTO

Rita Mureșan a pierdut lupta cu kilogramele. Cum a ajuns să arate la peste 100 de kg FOTO

GALERIE FOTO (8) Rita Mureșan a pierdut lupta cu kilogramele

Creatoarea de modă Rita Mureșan încă se luptă cu kilogramele în plus. Designerul s-a consumat foarte tare, atât din cauza pandemiei de coronavirus, dar și din cauza fiicei sale, care locuia în New York și își făcea griji pentru ea. Cum arată aceasta?

Rita Mureșan a pierdut lupta cu kilogramele. Cum a ajuns să arate la peste 100 de kg FOTO

Rita Mureșan a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. În prezent, anii și problemele și-au pus amprenta pe stilul de viață a acesteia, designerul pierzând luptele cu kilogramele. Potrivit unor surse apropiate acesteia,, creatoarea de modă în vârstă de 47 de ani, ajuns să cântărească peste 100 de kilograme. Cu toate astea, Rita Mureșan este fericită și liniștită, alături de familia sa minunată.“Rita s-a îngrășat mult, din acest motiv nici nu se mai afișează atât de des sau mai postează imagini cu ea. Gătește foarte mult și foarte bine. Ea este fericită și liniștită, chiar dacă s-a îngrășat. S-a consumat o perioadă pe timpul autoizolării, mai ales că una din fiice n-a fost lângă ea fizic, însă acum e bine. Rita este o persoană extrem de ambițioasă și dacă-și propune să slăbească va reuși. Să nu uităm că a mai reușit o dată. Însă acum pare că se simte bine în pielea ei, pentru ea contează mai mult să fie bine în suflet și psihic, să aibă un echilibru, și mai puțin aspectul fizic sau numărul de kilograme”, au dezvăluit câțiva dintre apropiații creatoarei de modă.

Rita Mureșan, un corp de invidiat

În urmă cu câțiva ani, designerul a decis să țină o dietă pentru a slăbi, iar când a revenit în lumina reflectoarelor, toată lumea a rămas șocată. Creatoarea de modă slăbise peste 40 de kilograme, explicându-le celor curioși la ce a renunțat. „I-am dat poruncă organismului meu, până la ultima celulă, ca să slăbească. Deşi cei care mă cunosc ştiu că eu nu ţin ranchiună, am făcut pace cu toată lumea din jur şi am acceptat trecutul. Mai am de lucru la iertarea mea. Toată lumea mă întreabă cum am slăbit. Vă spun că nu am avut o reţetă anume. Le-am ţinut pe toate, am făcut tot şi ceva din astea a mers. Aaaaa, pot să spun că de câteva luni am renunţat la carne şi că mănânc doar peşte şi fructe de mare, care îmi plac mai mult. Poftesc uneori la carne. Dar nu cred că este din alimentaţie”, declara Rita la acea vreme.

Pe timpul stării de urgență, Rita Mureșan a stat împreună cu fiica sa mai mică, Gloria, în timp ce Rebeca, fata cea mare, se afla în New York, unde a devenit om de știință. Aceasta a absolvit în 2019 Facultatea Vassar-chimie genetică. De cealaltă parte, Gloria este studentă la Facultatea de Literatură Comparată și Film, anul II.Rita Mureșan s-a luptat cu depresia, după ce mama sa a murit din cauza unei boli necruțătoare. Deși s-a luptat din răsputeri să-și salveze mama, boala de care suferea mama sa a învins-o chiar de ziua creatorei de modă. Invitată recent în emisiunea Vorbește lumea, Rita a vorbit cu durere în suflet că s-a rugat ca mama ei să nu moară de ziua ei. ”Am rugat-o pe mama să nu plece atunci, însă ea a ales să plece chiar de ziua mea”, a spus vedeta cu lacrimi în ochi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: