Redactia.ro
Home » Monden » În tinerețe a fost considerată una dintre cele mai frumoase femeie din România, însă dramele prin care a trecut au transformat-o. O recunoști?

În tinerețe a fost considerată una dintre cele mai frumoase femeie din România, însă dramele prin care a trecut au transformat-o. O recunoști?

GALERIE FOTO (7) În tinerețe a fost considerată una dintre cele mai frumoase femeie din România

În urmă cu ceva timp, Rita Mureșan a fost unul dintre cei mai buni creatori de modă din România, dar greutățile prin care a trecut în ultimii ani au transformat-o complet. Rita a ales în ultima perioadă să trăiască departe de lumina reflectoarelor.

În tinerețe a fost considerată una dintre cele mai frumoase femeie din România, însă dramele prin care a trecut au transformat-o. O recunoști?

Rita Mureșan a fost una dintre cele mai bune creatoare de modă din România în urmă cu mulți ani. Ei bine, aceasta a trecut prin mai multe greutăți de-a lungul vieții, motiv pentru care a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Unul dintre momentele care au reușit să îi marcheze tinerețea a fost moartea mamei sale. Deși s-a luptat ani de zile să o salveze pe cea care i-a dat viață și a apelat la zeci de medici, boala a învins. La un moment dat, mama sa a intrat în comă și respira doar cu ajutorul aparatelor, așa că medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea. Astfel, creatoarea de modă și-a pierdut mama chiar de ziua ei.

În urmă cu ceva timp, Rita Mureșan a declarat că în perioada când era copil a stat în comă două săptămâni. Potrivit acesteia, a făcut greșeala de a ține capul la streașina casei când ploua, motiv pentru care a intrat în comă. „Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Am stat în comă două săptămâni. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am reluat activitățile de la zero. Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte”,a spus Rita Muresan.

Rita Mureșan, una dintre cele mai frumoase femei din România

În 1993, Rita Mureșan a fost desemnată Miss România. Tânără și frumoasă, impresarii deja roiau în jurul ei, iar Zina Dumitrescu a chemat-o lângă fetele ei. Rita nu a făcut parte din echipa de manechine a Zinei Dumitrescu de la Casa de Modă Venus, dar a lucrat sub aripa ei ca designer și mereu a spus că Zina a învățat-o foarte multe lucruri.

Rita Mureșan s-a căsătorit cu Nelu Mureșan, cei doi având două fete împreună, Gloria și Rebecca. Din nefericire, cei doi au divorțat, dar cu toate astea, Rita și Nelu Mureșan au o relație foarte bună. Acesta a sprijinit-o să-și facă un atelier și să intre în lumea creatorilor de modă. Un eveniment trist avea să se întâmple în familia sa. Un blat de marmură de circa 80 de kilograme al unei mese i-a strivit fiicei sale, Rebecca mâna dreaptă. Ulterior, aceastaa suferit șase operații, iar recuperarea, a fost dureroasă și stresantă. Astfel, Rita Mureșan a fost extrem de marcată și se învinovățește pentru accident, având nevoie de psiholog pentru a trece peste acea perioadă. Prin 2012, Rita i-a șocat pe apropiații săi după ce a aparut la un eveniment și era de nerecunoscut. Vedeta avea peste 100 de kilograme. Ulterior, aceasta a slăbit fiind încurajată de prietenele ei . În 2019, Rita Mureșan se îngrășase din nou, și s-a retras din lumina reflectoarelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: