Redactia.ro
Home » Breaking News » RO-alert primit pe telefoane astăzi. Ce anunța mesajul

RO-alert primit pe telefoane astăzi. Ce anunța mesajul

mesaj ro-alert

Mesaj de la RO-Alert pentru români. Aplicația prin care românii sunt anunțați de evenimente speciale care le pot pune în pericol sănătatea a transmis vineri un mesaj privind starea de alertă, ce a intrat în vigoare în țara noastră.

Astfel, mesajul primit de români pe telefoanele mobile arată că starea de alertă a început de astăzi în țara noastră, fiind totodată, date niște sfaturi pentru a nu ne infecta cu coronavirus.

Mesaj transmis de RO-ALERT pentru toți românii

Astfel, în avertizarea făcută de IGSU pe telefoanele mobile ale românilor, se vorbește despre măsurile de protecție de care noi toți trebuie să ținem cont în continuare, chiar dacă starea de urgență a expirat și a intrat în vigoare starea de alertă.

IGSU a tras un semnal de alarmă și a explicat că riscul îmbolnăvirii este în continuare foarte mare, așa că trebuie să fim precauți. Măsurile de igienă trebuie respectate cu strictețe, iar distanțarea socială trebuie să devină o obișnuință.

„Starea de alertă a fost instituită începând de astăzi în România. Pericolul infectării cu noul coronavirus (COVID-19) rămâne ridicat! Respectați cu strictețe măsurile sanitare de protecție!”, arată mesajul transmis prin RO-ALERT.

Măsurile sanitare transmise în mesajul RO-ALERT

În ceea ce privește măsurile sanitare despre care se vorbește în mesajul IGSU, românii sunt sfătuiți să nu renunțe la masca de protecție, pe care trebuie să o poate în toate spațiile închise, dar și în cele aglomerate.

Mai mult decât atât, românii sunt sfătuiți să se spele regulat pe mâini și să nu atingă suprafețele care sunt des atinse de alți oameni, pentru a limita pe cât posibil infecția cu COVID-19.

”Purtați masca, acoperind nasul și gura, în spațiile închise sau aglomerate. Păstrați distanța de 1,5 m față de alte persoane și evitați contactul direct. Nu atingeți suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane. Spălați-vă regulat mâinile cu apă și săpun. Nu vă atingeți ochii, nasul sau gura cu mâinile murdare. Precauția este extrem de importantă în această perioadă”, se arată în mesajul RO-ALERT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: