Redactia.ro
Home » Sport » Robert Moreno, prima ofertă concretă! Unde va antrena fostul selecționer

Robert Moreno, prima ofertă concretă! Unde va antrena fostul selecționer

Robert Moreno, prima ofertă concretă

Robert Moreno, prima ofertă concretă. Tehnicianul a fost îndepărtat de la naționala Spaniei, după revenirea lui Luis Enrique, iar acum și-a găsit un nou angajament. Moreno a reușit să-i califice pe iberici la Euro 2020 de pe primul loc în grupă.

Atrenorul care a bătut România cu 5-0 fusese înlocuit după ce Luis Enrique a revenit la cârma Spaniei. Enrique a fost cel care nu a dorit să mai lucreze cu Moreno, chiar dacă l-a avut secund în repetate rânduri. Motivul? Se pare că antrenorul care a învins România în preliminariile Euro 2020 nu i-a dat nici măcar un telefon prietenului său care a trecut printr-o situație dificilă. De atunci și-a căutat un nou angajament, iar acum a venit prima ofertă clară. Francisco Egas, preşedintele Federaţiei de Fotbal a statului Ecuador a anunţat că a decis cine va fi selecționerul țării sale. Potrivit jurnaliștilor de la cotidianul AS, Roberto Moreno este noul antrenor al naționalei din Ecuador. Chiar dacă pe listă au fost antrenori mult mai titrați în final Moreno a fost ales. Din listă au făcut parte germanul Jurgen Klinsmann, argentinianul Jose Pekerman sau fostul mare internațional, Fernando Hierro.

Salariu fabulos pentru Robert Moreno

Robert Moreno și-a dorit inițial un angajament în Europa. A declarat în mai multe rânduri acest lucru. Cum nu a avut nicio ofertă concretă a decis să plece în America de Sud. Oferta din Ecuador este una foarte avantajoasă din punct de vedere financiar. Se pare că antrenorul va avea un salariu de 1,5 milioane de dolari pe an şi un proiect ambiţios. În pofida despărţirii controversate de naţionala Spaniei, Robert Moreno a căpătat o reputaţie bună după rezultatele obţinute ca selecţioner – are un palmares de 7 victorii şi 2 egaluri la comanda ibericilor. Moreno a mai avut angajamente la Celta, Barcelona sau Roma.

Citește și: Mircea Lucescu ar putea antrena în Elveția! Cu cine s-a întâlnit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: