Redactia.ro
Home » Știri » Românca de 19 ani, despre care se crede că ar fi Denise Pipitone, fetița dispărută în urmă cu 17 ani, a acceptat să facă testul ADN. Care este rezultatul

Românca de 19 ani, despre care se crede că ar fi Denise Pipitone, fetița dispărută în urmă cu 17 ani, a acceptat să facă testul ADN. Care este rezultatul

GALERIE FOTO (3)

Românca de 19 ani, despre care se crede că ar fi Denise Pipitone, fetița dispărută în urmă cu 17 ani, a acceptat să facă testul ADN. În 2004, Denise Pipitone, a dispărut din fața casei sale din Sicilia, Italia. Recent, oamenii legii au fost anunțați că o tânără româncă, în vârstă de 19 ani, ar fi fetița dispărută. Aceasta a fost de acord să facă testul ADN. Care a fost rezultatul?

Românca de 19 ani, despre care se crede că ar fi Denise Pipitone, fetița dispărută în urmă cu 17 ani, a acceptat să facă testul ADN. Care este rezultatul

Românca de 19 ani, despre care se crede că ar fi Denise Pipitone, fetița dispărută în urmă cu 17 ani, a acceptat să facă testul ADN. O româncă care trăiește în Scalea, Cosenza, a fost confundată cu Denise Pipitone, fetița dispărută în 2004, din fața casei sale din Sicilia, Italia. Românca are 19 ani, o cheamă Denise, autoritățile italiene fiind alertate de o coafeză din Scalea, care susține că aceasta seamănă foarte mult cu Denise Pipitone, fetița dispărută. La începutul lunii mai, tânăra cu origini române a fost audiată.

Aceasta susține că a fost confundată și că nu ea este fetița dispărută. Cu toate astea, se pare că fata ar fi vorbit despre locul în care provine, părinți și informații care ar putea avea legătură cu Denise. Mai mult, tânăra a spus că are 19 ani, ceea ce înseamnă că nu ar putea fi fetița dispărută în 2004, „Nu sunt eu Denise. Am o cicatrice cum avea și fetița, dar asta nu înseamnă că eu sunt Denise. Dacă nu mă cred sau nu au încredere în documentele mele, sunt dispusă să fac și testul ADN dacă e cazul. Dar aș dori să mă creadă înainte.”, a declarat tânăra jurnaliștilor italieni.

Potrivit jurnaliștilor italieni, Denise a mers să facă testul ADN pentru a dovedi că nu este ea Denise Pipitone. Procurorul din Maesala a luat proba ADN, iar comparația cu ADN-ul lui Piera Marggio, mama fetiței, ar trebui să confirme dacă tânăra românca este sau nu Denise Pipitone. Momentan, rezultatele testului ADN nu au fost făcute publice.

Cine este tânăra confundată?

Denise Grigoriu s-a născut în orașul Bicaz, județul Neamț și rezidentă la Scalea, în provincia Cosenzo. Aceasta este asemănată cu Denise Pipitone, fetița dispărută pe 1 septembrie 2004. Coafeza care a anunțat autoritățile susține că Denise seamănă cu fetița, dar datele acesteia coincid cu cele ale persoanei dispărute.

Românca locuiește în Italia din 2009 și le-a prezentat reporterilor și o fotografie cu certificatul său de naștere și certificatul de deces al tatălui său: „Uitați, acesta este certificatul meu de naștere care demonstrează că sunt născută în România.” Cazul Denisei Pipitone este cunoscut în întreaga țară. Micuța avea patru ani când a dispărut în Mazara Del Vallo în timp ce se juca pe stradă cu verișorii săi, lângă casa bunicii și a mătușii materne. Denise a fost văzută ultima dată la ora 11.45 de către o mătușă, în timp ce se juca pe trotuar. Poliția a fost alertată în aceeași zi, dar au trecut 16 ani de la dispariția acesteia și nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: