Redactia.ro
Home » Sport » Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros

Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros

simona halep, Australian Open, tenis,

Tragerea la sorți pentru primul tur la Grand Slam-ul de la Roland Garros a avut loc astăzi. Simona Halep, este principala favorită și o va întâlni pe Sara Sorribes Tormo.

Turneul de la Roland Garros se va juca în perioada 27 septembrie – 10 octombrie, după ce a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19. Anul acesta s-au înscris 16 români, un record absolut. Numărul acestora a scăzut după calificări. Ultimele jucătoae care pot ajunge pe în primul tur sunt Irina Bara, Monica Niculescu și Gabriela Ruse, care mai au o rundă de jucat. În acest caz România va avea 8 reprezentante. Cea mai bună jucătoare din România, Simona Halep o va întâlni în runda inaugurală pe Sara Sorribes Tormo, din Spania, locul 70 WTA. Este prima dată când cele două jucătoare se întâlnesc. Dacă va câștiga turneulde la Roland Garros, Simona Halep va reveni în fruntea clasamentului mondial. Constănțeanca a câștigat trofeul la Paris în 2018.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Roland Garros.. missed you so much 🙃❤️ @rolandgarros

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Cu cine joacă româncele

Ana Bogdan o va întâlni în runda inauguralăpe Timea Babos locul 107 WTA. Irina Begu va juca în prima rundă a turneului din capitala Franței pe Jil Teichman, locul 54 WTA. În timp ce Țig va încerca să teracă de Stefanie Voegele (116 WTA). Sorana Cîrstea, va juca pentru un loc în turul doi cu Elena Rybakina (18 WTA). În cazul în care ultimele trei românce, Irina Bara, Monica Niculescu și Gabriela Ruse vor ajunge pe tabloul principal le vor întâlni pe Richel Hogenkamp (221 WTA), Vera Zvonareva (182 WTA) și Barbara Haas (143 WTA).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️ #themostbeautifulcity

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: