Redactia.ro
Home » Sport » Fanii Simonei Halep fac scandal! Ce i-a înfuriat

Fanii Simonei Halep fac scandal! Ce i-a înfuriat

simona halep, Australian Open 2021, scandal carantina

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma și a primit un cec în valoare de 205.190 de dolari. Fanii sunt supărați pentru că favorita lor a primit mai puțin decât câștigătorul turneului masculin.

Simona Halep a primit din partea organizatorilor turneului de la Roma un cec în valoare de 205.190 de dolari. Liderul mondial, Novak Djokovic a încasat 205.200 de dolari, iar fanii româncei s-au enervat, acuzându-i pe organizatorii turneului de sexism. Favorita lor a primit cu 10 dolari mai puțin. Imediat au apărut comentarii în mediul online.

“Parcă zici că au avut aşa mare nevoie de acei 10 euro pentru a se simţi mai bărbaţi, în iad cu ei“ sau “Cei care au făcut această diferență sunt misogini”, au scris aceștia.

Totuși mereu a fost această regulă. Câștigătorul turneului masculin încasează mai mulți bani decât câștigătoarea turneului feminin. Anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus, în condițiile în care nu sunt nici spectatori în tribune, premiile oferite au scăzut considerabil.

Premile în tenis au scăzut

Anul acesta organizatorii turneelor de tenis nu își mai permit să ofere premii foarte generoase. Nici încasările pe care le au nu mai sunt atât de mari în contextul pandemiei de coronavirus. În 2019, Karolina Pliskova, câștigătoarea turneului de la Roma a primit 532.858 de euro, iar finalista 261.802 euro. Se vede clar că Simona Halep a primit anul acesta pentru titlu cât a încasat finalista de anul trecut. Românca va participa săptămâna următoare la turneul de Grand Slam de la Roland Garros. În cazul în care va câștiga trofeul va reveni pe prima poziție în clasamentul WTA. Halep are toate șansele să câștige pentru a doua oară turneul de la Paris, ținând cont de forma foarte bună în care se află. În plus mai multe jucătoare de top au anunțat deja că nu vor participa la turneul din capitala Franței.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: