Redactia.ro
Home » Știri » România îşi redeschide graniţele pentru străini de la 1 iunie

România îşi redeschide graniţele pentru străini de la 1 iunie

Autoritățile au adoptat, luni, noi măsuri de relaxare. Acestea vor intra în vigoare de la 1 iunie, iar pritre ele se află și regula redeschiderii granițelor pentru străinii care vor să pășească pragul țării noastre.

România îşi redeschide graniţele pentru străini de la 1 iunie

Guvernului a ridicat, de la 1 iunie, la interdicţia intrării cetăţenilor străini în România, impusă în starea de urgenţă şi în cea de alertă. Reprezentanții companiilor aeriene privesc pozitiv noua măsură, transmit stirileprotv.ro

“Este o măsură benefică pentru noi toţi şi este, de fapt, semnalul repornirii turismului internaţional în România. De acum înainte, turiştii străini pot sosi să ne viziteze, cu respectarea hotărârilor CNSU privind accesul în ţara noastră în funcţie de ţara de unde sosesc şi de riscul acesteia de Covid 19 pentru România. Partenerii străini ai agenţiilor româneşti specializate în incoming din ţară aşteptau această măsură pentru a promova din nou destinaţia România şi a relua vânzarea de pachete turistice pentru această destinaţie. Este un semnal puternic extern al siguranţei şi securităţii în destinaţia turistică “România”, au transmis reprezentanții AIR, printr-un comunicat.

Asociaţia Incoming Romania (AIR): ”Ţară, Ţară, vrem turişti străini!”

Asociația Incoming Romania a mai transmis că se așteapăt și alte noi măsuri de relaxare, pentru a ajunge cât mai rapid aproape de normalitate. Prin acest demers, turismul românesc își va reveni treptat, el fiind unul dintre cele mai afectate sectoare de pandemia de coronavirus.

”Aşteptăm cu încredere continuarea măsurilor de relaxare, care să ne aducă mai aproape de normalitate şi de condiţiile optime de derulare a serviciilor de turism în România. Acum este în responsabilitatea noastră, a tuturor actorilor din industria ospitalităţii, să ne implicăm, să oferim servicii turistice în România, de calitate, în condiţii de siguranţă pentru clienţii noştri. România îşi aşteaptă oaspeţii, cu încredere, să descopere o ţară frumoasă, inspirată de tradiţii şi vie, cu privirea spre viitor! Ţară, Ţară, vrem turişti străini!”, au mai spus reprezentanţii Asociaţia Incoming Romania (AIR).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: