Redactia.ro
Home » Știri » România – Spania 1-2. Suntem pe locul 4 în grupă

România – Spania 1-2. Suntem pe locul 4 în grupă

GALERIE FOTO (2)

România a fost învinsă de reprezentativa Spaniei cu scorul de 2-1 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

Astfel, tricolorii sunt departe în acest moment de calificarea la Euro 2020, turneu la care Arena Națională va găzdui patru meciuri. Asta ținând cont că la European se califică echipele de pe primele două locuri din fiecare grupă.

Clasament Grupa F:

1. Spania  15 puncte
2. Suedia 10 puncte
3. Norvegia 8 puncte
4. România  7 puncte
5. Malta  3 puncte
6. Insulele Feroe  0 puncte

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Romania – Spania se joacă joi, 5 septembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul grupei F a preliminariilor EURO 2020.

ECHIPA DE START A ROMÂNIEI: Tătărușanu – Benzar, Nedelcearu, Chiricheș, Grigore, Toșca – N. Stanciu, R. Marin, C. Deac – Pușcaș, Keșeru. SELECȚIONER: Cosmin Contra

Echipa de START a Spaniei (4-3-3): Kepa – Jesus Navas, Ramos, Llorente, Jordi Alba – Saul, Sergio Busquets, Fabian Ruis – Rodrigo, Paco Alcacer, Ceballos. 

Selecţionerul echipei naţionale a Spaniei, Robert Moreno, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă susţinută la Arena Naţională din Capitală, că se aşteaptă la un meci dificil contra reprezentativei României, dar speră ca acesta să se încheie cu bine pentru formaţia sa.

Nu văd acest meci cu România ca pe un debut, pentru că într-adevăr am avut partida cu Suedia. Dar de abia aştept să înceapă. Îmi doresc să începem şi să fie bine. Cu România va fi un meci dificil, dar sper să se încheie totul bine pentru noi. Orice meci câştigat este foarte important, noi nu putem să sărbătorim oficial calificarea până nu avem rezultatele. Noi ne dorim să încheiem această grupă pe primul loc pentru că este important pentru tragerea la sorţi. Aşa că obiectivul nostru este să ajungem la 30 de puncte. Dacă vom face doar 27, tot vor fi bune şi acelea, dacă vom face 24 la fel… important e să ne calificăm de pe primul loc„, a spus el.

Probleme pentru Cosmin Contra! Un jucător e out pentru meciurile naţionalei

Întrebat ce jucători români cunoştea înainte de a începe pregătirea meciului de joi, selecţionerul spaniol a răspuns: „Înainte de a studia naţionala României îi cunoşteam pe Florin Andone, desigur pe Hagi, pe Săpunaru… dar acum îi cunosc pe toţi. După ce am analizat România, m-a impresionat munca făcută de Cosmin Contra. E greu să aleg doar unul care m-a impresionat, aş alege mai mulţi. Însă ca să aleg unul spun Nicolae Stanciu„.

Robert Moreno a ţinut să transmită condoleanţe fostului selecţioner al Spaniei, Luis Enrique, a cărui fiică a decedat în urmă cu câteva zile: „A fost o săptămână cu veşti proaste. În numele meu, al staff-ului şi al jucătorilor adresez condoleanţe lui Luis Enrique. Ştim prea bine ce a însemnat şi ce înseamnă pentru noi şi fotbalul spaniol Luis Enrique. Oricum ar fi, pierderea unei vieţi este foarte, foarte tristă„.

Cosmin Contra a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că s-ar mulţumi cu un rezultat de egalitate în faţa Spaniei, dar a precizat că dacă jucătorii săi se vor apăra tot meciul va fi greu să ţină piept unei selecţionate de un asemenea nivel.

Întotdeauna transmit jucătorilor înaintea meciurilor că vreau să câştig indiferent de adversar. Dacă la sfârşitul celor 90 de minute aş fi mulţumit cu un egal cu Spania? Trebuie să zic că da, nu pot să nu fiu realist. Un egal la sfârşitul celor 90 de minute ar fi foarte bun. Dar înainte de meci eu le transmit jucătorilor că trebuie să facă totul pentru a câştiga. Este clar că Spania va domina partida. Spania domină orice adversar în momentul de faţă.

De aceea e important să fim 100% din toate punctele de vedere. Am în minte câteva formule de prim unsprezece. Am în minte cam 90% dintre jucători, la fel planul tactic şi cum vom începe. De asemenea, dacă primim gol cu ce putem să venim în plus. Trebuie să avem curaj să le punem probleme când avem mingea. Dacă ne vom apăra tot meciul va fi greu să ţinem piept Spaniei„, a afirmat el, potrivit Agerpres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: