Redactia.ro
Home » Sport » România U21 – Ungaria U21 Live Stream Online în faza grupelor Campionatului European

România U21 – Ungaria U21 Live Stream Online în faza grupelor Campionatului European

România U21, EURO 2021, Ungaria U21

Naționala României U21 joacă azi, de la ora 19.00, al doilea meci la EURO 2021, cu Ungaria. În primul meci, tricolorii au terminat la egalitate, scor 1-1 cu Olanda U21.

Meciul poate fi urmărit Live Stream Online pe TVR.
Elevii lui Adrian Mutu sunt obligați să câștige astăzi al doilea meci pe care îl dispută în grupele EURO 2021, pentru a-și putea atinge obiectivul. Cel puțin repetarea performanței din 2019, când au jucat în semifinale. România U21 a terminat la egalitate, scor 1-1 primul meci de la EURO 2021, în timp ce în celălalt meci al grupei, Ungaria U21 a pierdut clar, scor 0-3 cu Germania U21.

“Meciul va avea o încărcătură foarte mare. Derby-ul rămâne derby pentru noi, așa îl vedem, un meci foarte greu. Sunt sigur că Ungaria va juca cu multă ambiție, așa cum o vom face și noi, sper să câștigăm. Eu cred că avem o echipă mai valoroasă, cred în echipa mea, sunt sigur că băieții sunt conștienți de asta. Vă spun că suntem peste ei, chiar dacă nu cu mult. Suntem conștienți că dacă vom lua cele 3 puncte vom fi într-o poziție favorabilă de a ieșit din grupe”, a declarat Adrian Mutu, selecționerul României U21.

Vineri s-au decis echipamentele de joc, iar România U21 va evolua în albastru complet, în timp ce adversara, Ungaria U21, va juca în roşu.

Adversara României din această seară are mari problem. 8 jucători sunt indisponibili. Șase au coronavirus, in timp ce Dardai și Zsori s-au accidentat.

Ungaria U21 – România U21, echipele probabile:

UNGARIA U21: 12. Bese – 18. Bolla, 4. Balogh, 3. Mocsi, 19. Deutsch – 23. Kovacsreti, 15. Kata – 6. Palincsar, 16. Szendrei, 7. T. Kiss – 10. Szoke
REZERVE: Auerbach, P. Kovacs, Varju, O. Tamas, Huszti, Hinora, Csonka, Mezei, Bukta, Skribek, B. Biro, Barany
SELECȚIONER: Zoltan Gera

ROMÂNIA U21: 1. A. Vlad – 16. Haruț, 15. Chindriș, 4. Pașcanu, 2. Boboc – 22. Olaru, 8. M. Marin (cpt.), 11. A. Ciobanu – 10. Moruțan, 21. Ad. Petre, 7. Cîmpanu
REZERVE: Aioani, Eșanu, Ciobotariu, Drăgușin, Vlădoiu, Opruț, Oaidă, Dulca, Itu, Oct. Popescu, G. Ganea, Mățan
SELECŢIONER: Adrian Mutu
Stadion: Bozsik Arana (Budapesta)
Arbitru: Lawrence Visser

EURO 2021 este total atipic. Organizat de două țări, Ungaria și Slovenia este împărțit în două faze: grupele se joacă între 24 și 31 martie, iar fazele finale în 31 mai („sferturi”) și 3-6 iunie (semifinalele și finala). De asemenea este și primul turneu final de Euro U21 cu 16 echipe.
Primele două echipe din cele 4 grupe se califică în sferturile de finală. Finala va avea loc pe 6 iunie, la Ljubljana.

Programul României la EURO U21:

27 martie: Ungaria – ROMÂNIA (19:00)
30 martie: Germania – ROMÂNIA (19:00)

„Nu mă iau după meciul lor cu Germania. Sunt sigur că mâine vom vedea pe teren o altă Ungarie, mult mai periculoasă. Probabil mult mai aşezată pe faza ofensivă, jucând acasă şi împotriva României. Pentru că, repet, la nivel de naţională cred că este un derby. Faptul că Ungaria îşi joacă ultima şansă de calificare face meciul şi mai dificil pentru noi. În acelaşi timp, şi noi suntem conştienţi că o victorie ne-ar pune într-o poziţie favorabilă de a ne califica în ultimele opt”, a mai spus selecționerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: