Redactia.ro
Home » Monden » Românii au talent 2022. Cum s-a îmbrăcat Andra la prima semifinală. Apariție spectaculoasă – FOTO

Românii au talent 2022. Cum s-a îmbrăcat Andra la prima semifinală. Apariție spectaculoasă – FOTO

Andra a avut o apariție spectaculoasă în prima semifinală a show-ului de talente „Românii au talent”, difuzată vineri, 13 mai, de Pro TV. Artista a adoptat o ținută sexy, demnă de o gală.

Așa cum ne-a obișnuit la fiecare apariție pe sticlă, Andra, unul dintre cei patru jurați ai concursului, a îmbrăcat o rochie impresionantă.

Andra a purtat o rochie cu un decolteu amețitor

Vedeta și-a făcut apariția pe scenă îmbrăcată într-o rochie creată de designerul Ana Radu. Ținuta sa avea un decolteu adânc, petrecută în zona bustului, și cu volane voluminoase în partea umerilor. Andra și-a accesorizat rochia cu o pereche de cercei ovali și un inel spectaculos cu pietre prețioase.

Artista a optat pentru culoarea mov, care este adesea asociată cu bogăția și abundența. Movul poate semnifica, printre altele, și iubirea, potrivit Click.ro. Înainte de a intra live pe post, Andra a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii făcute la pupitrul juraților.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

„Mă simt copleșită, dar și schimbată, pentru că am învățat multe de la concurenți, persoane incredibil de talentate, dar și de puternice. Sunt nerăbdătoare pentru prima semifinală „Românii au talent”, acest format absolut inepuizabil pentru noi, cei din juriu, dar și pentru cei de acasă.”, a scris îndrăgita cântăreață în descrierea fotografiilor.

Primii finalişti „Românii au talent 2022”

Vineri seară, 12 dintre cei calificat în semifinalele Românii au talent au dat testul în fața celor de acasă. Doar 5 au mers mai departe.

În urma votului publicului, cei cinci finalişti care vor merge în următoarea etapă de la Românii au Talent sunt: Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis şi Gabriela Dincă.

Juraţii au propus doi concurenţi pentru Premiul de Originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Publicul va hotărî de asemenea, care dintre ei va câştiga Premiul de Originalitate, astfel juraţii i-au ales pe DJ Hugo Arthur şi Alex Dowis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: