Redactia.ro
Home » Monden » Romanița Iovan, jignită de fiul ei? Cum i-a explicat femeia lui Albert faptul că a devenit mamă la o vârstă înaintată

Romanița Iovan, jignită de fiul ei? Cum i-a explicat femeia lui Albert faptul că a devenit mamă la o vârstă înaintată

fiul-romanitei-iovan-albert

Romania Iovan, care acum are 57 de ani, s-a văzut în poziţia de a-i explica fiului Albert de ce a devenit mamă la o vârstă destul de înaintată, 42 de ani. Băiatul de 15 ani, al cărui tată este regretatul pilot Adrian Iovan, i-a „reproşat” creatoarei de modă că este „cea mai bătrână mamă din tabără”.

Albert Iovan a devenit un adolescent în toată regula, care a moștenit setea de adrenalină și curajul tatălui său. Albert participă, la 15 ani, la raliuri și își dorește să devină pilot profesionist. Creatoarea de modă are o relație foarte apropiată cu fiul ei, pe care-l susține în tot ceea ce face.

Romanița Iovan, într-o relaţie cu un bărbat mai tânăr

Romanița Iovan are, în acest moment, o relație frumoasă cu un bărbat mai tânăr decât ea. Ea trăiește de 14 ani o poveste de dragoste minunată cu un bărbat care este mai tânăr decât ea cu 12 ani.

Nici nu mă interesează subiectul acesta și nici nu vreau să judec vreodată pe cineva. Eu mi-am învățat lecția cu nu judeca pe nimeni și nu-mi pasă dacă cei din jurul meu mă judecă pe mine. Mai mult decât atât, am un sentiment de milă pentru ei”, a mai spus ea referitor la persoanele care judecă fără să cunoască, conform ego.ro.

Romaniţa a vrut să-şi trăiască viaţa

Cum i-a explicat femeia lui Albert faptul că a devenit mamă la o vârstă înaintată? Prin faptul că a vrut să-şi trăiască viaţa cât mai mult, să se bucure de plăcerile tinereţii. „Am zis o viață avem și chiar vreau să o trăiesc frumos. Lângă Iulian, experiența pornită acum vreo 14 ani, continuă și acum”, a mai afirmat creatoarea de modă.

Când era mai mic Albert, acum vreo 8-9 ani, țin minte că m-am dus să-l iau într-una dintre tabere, și el mi-a zis: „Mama, tu câți ani ai?”

Și aveam 49 de ani! Și el îmi zice: „Aoleo, mamă! Ești cea mai bătrână mamă din tabără!” Pe bune? Păi ,până și mama lui Andrei are 36 de ani, care Andrei avea 13 ani și Albert avea doar 8. Atunci i-am zis:”Alberțel, vezi vreun fir de păr alb?

Nu!” În momentul ăla și-a dat și el seama că mama lui nu are vârstă! A fost momentul în care am zis că trebuie să fiu tare pe poziție, să-i explic copilului, nu e un subiect ce trebuie lăsat așa”, a declarat Romaniţa Iovan şi cu alte ocazii.

Creatoarea de modă a avut o căsnicie de 5 ani cu regretatul pilot Adrian Iovan, care și-a pierdut viața într-un tragic accident în Munții Apuseni, în ianuarie 2014.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: