Redactia.ro
Home » Sport » Romario Benzar a plecat de la Perugia!

Romario Benzar a plecat de la Perugia!

Romario Benzar, Lecce,

Romario Benzar pleacă de la echipa din Serie B, după ce a jucat doar 65 de minute. Fotbalistul a invocat motive personale.

Clubul a făcut anunțul pe contul oficial și a explicat de ce Romario Benzar a decis să plece. Șefii de la Perugia au fost de acord să rezilieze contractul fundașului.

”Jucătorul Romario Benzar, în urma unui acord la care a ajuns cu oficialii Perugiei, a plecat de la echipă, din motive personale. Benzar nu va mai fi la dispoziția staff-ului tehnic pentru acest final de sezon”, a anunțat Perugia.

Se pare că fotalistul a dorit să revină în România pentru a fi alături de familia sa. Pandemia l-a prins pe Benzar în Italia.

“Am inceput sa fac antrenamente fizice pe scara blocului. Este foarte greu sa te pregatesti singur acasa. Imi este dor de fotbal, va dati seama, de antrenamente”, spunea acesta în urmă cu trei luni.

Romario Benzar a plecat de la FCSB anul trecut

Potrivit contractului pe care îl are, fotbalistul revine la Lecce, echipa care l-a împrumutat în această iarnă. Lecce este aproape de a retrograda din nou în Serie B, după un sezon petrecut în prima ligă. În vara anului 2019, FCSB l-a dat pe Romario Benzar la Lecce pentru 2 milioane de euro. Fotbalistul a jucat doar patru meciuri pentru italieni în prima parte a sezonului. Unul în Cupă și trei în Serie A. Nu a reușit să se impună așa că a fost împrumutat la Perugia, unde nu a reușit să joace prea mult. Benzar mai are 2 ani de contract cu echipa din Italia, dar dacă aceștia vor retrograda își va putea rezilia mai ușor contractul. Italienii au anunțat că vor renunța la jucătorii străini dacă vor retrograda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: