Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner are din nou probleme de sănătate, după ce anunța că s-a vindecat de cancer: „O metastază puțin rebelă”

Rona Hartner are din nou probleme de sănătate, după ce anunța că s-a vindecat de cancer: „O metastază puțin rebelă”

Fratele Ronei Hartner, detalii de ultimă oră despre starea critică a actriței: „Pot să confirm ce a scris sora ei”

Rona Hartner are din nou probleme de sănătate, după ce anunța că s-a vindecat de cancer. Iată detaliile!

Rona Hartner are din nou probleme de sănătate, după ce anunța că s-a vindecat de cancer

În lupta sa continuă împotriva cancerului, Rona Hartner a avut parte de momente de bucurie și de încercări copleșitoare. După ce a anunțat cu mândrie că a reușit să învingă pentru a doua oară această boală nemiloasă, actrița a fost nevoită să împărtășească vești îngrijorătoare cu fanii săi. În data de 14 noiembrie 2023, Rona Hartner a dezvăluit că metastazele de la creier continuă să avanseze, readucându-i emoțiile și îngrijorările.

Rona Hartner: „O metastază puțin rebelă”

Într-un interviu recent, Rona Hartner a mărturisit că se confruntă cu o nouă provocare în ceea ce privește starea sa de sănătate. Chiar dacă organismul său părea vindecat de cancer, o metastază rebelă la creier a apărut, impunând necesitatea unei noi etape de tratament – radioterapia. Această veste a aruncat o umbră asupra bucuriei inițiale a actriței și a determinat-o să-și reevalueze planurile pentru viitor.

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face Sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat, a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie”, a spus Rona Hartner pentru Ciao.

Cu toate acestea, Rona Hartner nu renunță la optimismul și puterea sa de luptă. Artista a dezvăluit că lucrează la o carte în care își va mărturisi credința în Dumnezeu și experiențele sale de-a lungul acestei bătălii cu boala. Cu determinare și credință nețărmurită, Rona Hartner își propune să continue să inspire și să împărtășească povestea sa cu cei care trec prin situații similare.

Rona Hartner, diagnosticată cu cancer de colon în 2019

Această ultimă provocare de sănătate face parte dintr-o serie de încercări prin care Rona Hartner a trecut în ultimii ani. În 2019, ea a fost diagnosticată cu cancer de colon, dar a reușit să îl învingă. Apoi, a primit o veste devastatoare despre cancerul la plămâni și metastazele la creier, dar a găsit forța să se lupte și să învingă din nou. În această bătălie, a beneficiat de un medicament special care, împreună cu credința sa, i-a permis să depășească stadiul patru al bolii.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. 

Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni. E o minune mare de tot! Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu.

Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit”, povestea Rona Hartner pentru Fanatik.ro la vremea respectivă.

Cu determinare și susținere din partea familiei, prietenilor și fanilor, Rona Hartner își dorește să continue lupta împotriva cancerului și să rămână un exemplu de curaj și speranță pentru toți cei care se confruntă cu această boală cruntă.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: