Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner, declarații tulburătoare. Și-a deschis complet sufletul: „Am avut două tentative…”

Rona Hartner, declarații tulburătoare. Și-a deschis complet sufletul: „Am avut două tentative…”

Rona Hartner, declarații tulburătoare. Și-a deschis complet sufletul: „Am avut două tentative…”

Rona Hartner a făcut o serie de declarații tulburătoare, invitată într-o emisiune televizată. Iată despre ce e vorba și ce a spus celebra artistă, pe care presa internațională o numește „frumoasa tornadă brună”.

Rona Hartner, declarații tulburătoare. Și-a deschis complet sufletul: „Am avut două tentative…”

Rona Hartner, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, va fi invitată în cadrul ediției de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată seara, la Kanal D. Povestea ei de viață este impresionantă. A înfruntat provocări greu de dus, inclusiv lupta cu cancerul, pe care l-a învins, este divorțată și are o fiică, o adolescentă care promite multe.

Mai mult decât atât, artista a declarat că de-a lungul timpului a traversat situații extrem de dificile.

„Am un caracter impetuos si am avut si vreo doua tentative de sinucidere de la alcool”, este o parte din răspunsul oferit de Rona Harner în momentul in care este intrebata in ce o transforma alcoolul.

„Cat v-a costat eticheta de <amanta presedintelui Emil Constantinescu?”, „Cati barbati celebri ati cucerit cu vocea dvs.?”, „Ati abandonat vreun moment lupta cu cancerul?”, „Ce o lasa muta pe Rona Hartner?” sunt alte cateva dintre intrebarile la care artista a răspuns în cadrul emisiunii prezentate de Rifai.

Rona Hartner, declarații tulburătoare. Și-a deschis complet sufletul: „Am avut două tentative…”
Captură video – Rona Hartner, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Motivul pentru care Rona Hartner și-a retras pe loc fiica de la școală

După o perioadă în care și-a dus fiica la cele mai bune școli pentru a primi cea mai bună educație, Rona Hartner a retras-o pe cea mică de la școală. Motivul este unul simplu, fiica ei își va putea dezvolta în această perioadă toate pasiunile și va avea timp să descopere ce își dorește cu adevărat, susține Rona.

„Pare un pic contradictoriu pentru că atât timp am ținut fata în școli private, îmi dau seama că îi trebuia un an sabatic, școala nu mai este ce era înainte, să stai câte patru ore la școală și apoi să ai timp de pasiunile și dorințele tale, ea vrea anul acesta să facă cursuri de hair-stylist. Ea are o pasiune foarte mare. Ea a făcut mai multe experimente în Franța. Am adus-o aici să învețe să facă cursuri de hair-stylist cu culori bio. Sunt niște secrete pe care trebuie să le învețe”, a declarat Rona Hartner, pentru un post TV. Continuarea o puteți citi în acest material Redacția.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: