Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei și-a asumat relația cu partenerul Anamariei Prodan! Ce a postat aceasta pe intenet

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei și-a asumat relația cu partenerul Anamariei Prodan! Ce a postat aceasta pe intenet

GALERIE FOTO (4)

Roxana Buzoiu, cunoscuta concurentă de la Puterea Dragostei, este în culmea fericirii! Aceasta a început o relație de iubire cu partenerul Anamariei Prodan. 

Roxana Buzoiu și-a asumat relația cu partenerul Anamariei Prodan

Roxana Buzoiu a început o relație de dragoste cu N’Sendo Kololo, cel care, alături de Anamaria Prodan, a intermediat mai multe transferuri în România, inclusiv în Liga 1. Concurenta de la Puterea Dragostei a postat mai multe fotografii cu ei doi pe pagina de Instagram.

În urmă cu aproape două săptămâni, presa scria despre relația pe care Roxana Buzoiu o are cu noul ei iubit, N’Sendo Kololo, nimeni altul decât partenerul Anamariei Prodan, alături de care, de-a lungul timpului, a adus mai mulți fotbaliști în România.

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei și-a asumat relația cu partenerul Anamariei Prodan! Ce a postat aceasta pe intenet

Atunci, ei au fost doar fotografiați de paparazzi în vacanța pe care au petrecut-o în Bulgaria și Turcia. Concurenta de la Puterea dragostei și N’Sendo Kololo au evitat să apară împreună pe durata celor câteva zile petrecute în afara țării, dar lucrurile s-au schimbat între timp.

Roxana Buzoiu și-a luat, miercuri dimineață, inima în dinți și l-a prezentat pe noul iubit pe Instagram. Cuplul a participat la o ședință foto, iar pozele arată că între cei doi există, deja, o relație bine sudată.

”Dumnezeu ne așează lucrurile cum crede el de cuviință că este mai bine pentru noi. Mie mi te-a scos în cale și sunt cea mai fericită pentru darul Lui”, a scris Roxana Buzoiu în dreptul fotografiilor în care apare alături de actualul iubit.

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei și-a asumat relația cu partenerul Anamariei Prodan! Ce a postat aceasta pe intenet

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei l-a uitat pe Iancu Sterp

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei iubește din nou! Concurenta care s-a făcut remarcată în primul sezon și a fost curtată de mai mulți bărbați. Pe lista sa de cuceriri s-a numărat chiar și Bogdan Mocanu sau Iancu Sterp.

Totuși, a avut mult de suferit din dragoste, iar acum a decis să-și dea o nouă șansă. Și-a deschis sufletul și pare că a reușit să obțină echilibrul în viața ei. Se simte împlinită și mai fericită ca niciodată.

Roxana Buzoiu și Iancu Sterp au format un cuplu la ”Puterea Dragostei”, însă relația lor nu a rezistat prea mult. Diferența de vârstă dintre cei doi era destul de mare, la fel și diferența de personalitate. Roxana este extrem de vulcanică, în timp ce Iancu nu este la fel de coleric. Mulți s-au întrebat dacă cei doi foști concurenți în emisiunea de la Kanal D au întreținut relații intime atunci când se aflau în Turcia. Roxana și Iancu Sterp au dat răspunsul mult așteptat.

”Noi nu am încălcat regulile, precum alți concurenți. Nu am făcut sex, au existat doar săruturi, nimic mai mult. E adevărat, ne vedeam des la hotel și ne țineam în brațe, dar nu am făcut nimic compromițător în dormitor”, au declarat cei doi tineri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: