Redactia.ro
Home » Monden » Roxen își recunoaște orientarea sexuală?! Artista s-a sărutat pasional cu o fată în noul său videoclip

Roxen își recunoaște orientarea sexuală?! Artista s-a sărutat pasional cu o fată în noul său videoclip

GALERIE FOTO (2)Roxen își recunoaște orientarea sexuală! Artista s-a sărutat pasional cu o fată în noul său videoclip

Roxen s-a sărutat cu o fată în noul său videoclip! Să fie oare o dezlănțuire a sentimentelor sau strategie de imagine? 

Roxen își recunoaște orientarea sexuală?! Artista s-a sărutat pasional cu o fată în noul său videoclip

Roxen este una dintre cele mai proaspete apariții pe scena muzicală din țară. Tânăra artista a reușit să ajungă în topuri rapid și chiar să reprezinte România la Eurovision anul acesta. Lansarea ei ca și artist a surprins pe toată lumea, având un aer străin în piesele sale, care la început au avut o încărcătură emițională destul de mare.

Devenise rapid una dintre cele mai ascultate voci din România, însă participarea la Eurovision a schimbat acest lucru. Roxen nu a reușit să se califice în finala competiție muzicale, provocând un val de ură la adresa ei din partea românilor dezamăgiți de prestația de la Rotterdam. Săptămânile care au urmat au venit pentru Roxen ca o pedeapsă, căci a fost judecată atât de fanii săi, cât și de câțiva artiști români, care au considerat că aceasta a fost mult prea tânără pentru a face față competiției.

@roxenReply to @itsm3.ok♬ original sound – ROXEN

Se pare că valul de critici a făcut-o pe Roxen să se deschidă și mai mult și să scoată la iveală lucruri neștiute despre ea. Artista a devenit foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe Tik Tok, acolo unde le răspunde fanilor la orice comentariu, chiar și la cele care o pun într-o lumină nefavorabilă. Artista a făcut o serie de dezvăluiri, cum ar fi faptul că este non-binară, că s-a născut fată, însă se consideră băiat.

@roxenReply to @dragos_718♬ original sound – ROXEN


Acum, după toate declarațiile făcute pe acest subiect, Roxen a venit cu o nouă piesă care arată cât de mult și-a schimbat stilul, dar și faptul că oferă o confirmare a orientării sale sexuale. Artista s-a sărutat pasional cu o fată în videoclipul piesei sale abia lansate, iar fanii au fost de-a dreptul surprinși.

Roxen își recunoaște orientarea sexuală! Artista s-a sărutat pasional cu o fată în noul său videoclip

Este Roxen pe bune sau e doar o strategie de imagine?

Fanii au început să-și pună întrebări legate de aparițiile artistei din ultima perioadă. Aceasta este mult mai vocală și reacțiile ei sunt chiar duse la extrem în unele momente.

@roxenReply to @zangaaa♬ original sound – ROXEN


Din acest motiv, cei care o urmăresc pe Roxen se încearcă acum să afle dacă așa este ea cu adevărat sau este doar o strategie de imagine pentru a ajunge în atenția publicului.

@roxenReply to @iulianazahariaepregnant♬ original sound – ROXEN

@roxenReply to @nero_0000♬ original sound – ROXEN

Etichete: