Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rugăciunea lui Arsenie Boca ce va atrage dragostea în viața ta, dacă o rostești în ziua de Dragobete

Rugăciunea lui Arsenie Boca ce va atrage dragostea în viața ta, dacă o rostești în ziua de Dragobete

În fiecare an, în data de 24 Februarie, românii sărbătoresc Dragobetele, o festivitate tradițională dedicată iubirii și începuturilor noi. În această zi se celebrează formarea perechilor și manifestarea sentimentelor sincere. 

În acest context, rugăciunea devine un instrument esențial pentru atragerea iubirii în viața fiecăruia. Descoperă mai jos rugăciunea puternică a lui Arsenie Boca, o prețioasă tradiție ce poate aduce dragostea în viața ta.

Semnificația și tradiția zilei de 24 Februarie

Dragobetele este considerată Ziua Îndrăgostiților la români, similară Valentine’s Day-ului. Această sărbătoare are rădăcini adânci în tradițiile populare românești, marcând momentul constituiri perechilor, atât în lumea oamenilor, cât și a păsărilor. Este un prilej de bucurie și celebrare a iubirii autentice și durabile. Printre tradițiile populare legate de Dragobete se află și recitarea unei rugăciuni speciale, atribuită călugărului Arsenie Boca. Această rugăciune este considerată puternică în atragerea iubirii și a sufletului pereche.

Este o invocație care aduce binecuvântare și armonie în relații. La 24 februarie, ziua de Dragobete, recitarea acestei rugăciuni dobândește o semnificație specială. Ea servește ca un instrument spiritual pentru cei care își doresc să își găsească sau să își consolideze relația de cuplu. Rugăciunea devine o formă de conectare cu divinul, cerând binecuvântare și ghidare în calea iubirii.

Rugăciunea care aduce iubirea în casele românilor

Pentru cei interesați să rostească această rugăciune în ziua de Dragobete, este important să o facă cu sinceritate și încredere în puterea ei. Rugăciunea poate fi recitată în liniște, în intimitate sau în cadrul unei ceremonii religioase. Iată rugăciunea ce va aduce iubirea și fericirea în casa voastră:

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă că astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajba am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi că rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbră gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus ţină pe ochii minţii, uitarea s-a întărit în noi că un zid, împietrind în noi inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţă în care Te ţinem bolnav, flămând şi fără haină, aşa risipind în deşert zilele noastre, umbriti şi dosădiţi până la pământ.

Doamne, Cel ce vii între oameni în taină, ai milă de noi şi pune foc temniţei, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre şi fă lumina sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, vino şi Te sălăşluieşte întru noi, împreună cu Tatăl şi cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul şi mintea rămân neputincioase.

Doamne, Cel ce vii în taină, ai milă de noi, căci nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvârşiţi şi cât eşti de aproape de sufletele noastre şi cât ne depărtăm noi prin păcatele noastre. Ci luminează lumina Ta peste noi, că să vedem lumina prin ochii Tăi, să trăim în veci prin viaţă Ta. Lumina şi Bucuria noastră, slavă Ţie! Amin!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: