Redactia.ro
Home » Știri » Rușii s-au vaccinat anti-COVID19. Ce reguli trebuie să îndeplinească aceștia

Rușii s-au vaccinat anti-COVID19. Ce reguli trebuie să îndeplinească aceștia

Rușii s-au vaccinat anti-COVID19.

Rușii s-au vaccinat anti-COVID19. Vaccinul produs de Sputnik V, a fost folosit deja de ruși, aceștia fiind nevoiți să renunțe la câteva obiceiuri pentru o perioadă! În prezent au ieșit pe piață mai multe vaccinuri produse de mai multe companii din întreaga lume.

Rușii s-au vaccinat anti-COVID19. Ce reguli trebuie să îndeplinească aceștia

Rușii s-au vaccinat anti-COVID19. Pandemia de coronavirus a infectat milioane de oameni în întreaga lume, și mai multe companii au produs vaccinul împotriva coronavirusului. În momentul de față, tot mai multe vaccinuri au ieșit pe piață, pregătite să fie folosite pentru imunizare oamenilor în fata virusului ucigaș. De când a apărut, SARS COV2 a ucis mii de vieți la nivel mondial, iar după zeci de luni de așteptare, oamenii au ocazia să se vaccineze. Cei care au avut această ocazie au fost rușii, care s-au vaccinat anti-COVID19. Mai mulți cercetători de la Sputnik V din Rusia au creat vaccinul împotriva coronavirusului. Cu toate astea, rușii vaccinați anti-COVID19 sunt nevoiți să respecte cu strictețe ceea ce medicii le-au cerut. După ce s-au vaccinat, rușii trebuie să renunțe la alcool pentru o perioadă de două luni, deoarece vaccinul anti-COVID19 trebuie să se imunizeze.

Totodată, medicii le recomandă celor care fumează să renunțe la acest viciu pentru o perioadă de câteva zile, pentru ca vaccinul să-și facă efectul și să-i protejeze de virus. Deși multe voci susțin că vaccinul produs în această perioadă împotriva coronavirusului nu este bun pentru organismul uman, cei de la Sputnik V sunt de părere că vaccinul produs de ei este un vaccin foarte bun cu rezultate de 95%, în timp ce specialiștii de la A Vaccinarea rușilor a început weekend-ul trecut și își continuă campania și în următoarele zile. ”Dacă vor efectua un nou studiu clinic, sugerăm combinarea vaccinului AstraZeneca cu vaccinul vector adenoviral uman #SputnikV, pentru creşterea eficacităţii. Combinarea vaccinurilor s-ar putea dovedi importantă pentru revaccinări”, a afirmat dezvoltatorii vaccinului rusesc, pe contul lor de Twitter.

Vaccinul anti-COVID19 interzis anumitor persoane

Vaccinul anti-COVID19 poate fi administrat cu precauție sau interzis anumitor persoane. Potrivit Mediafax.ro,Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID19, Valeriu Gheorghiță a declarat că persoanele care au infecție asimptomatică și nu sunt diagnosticați, pot fi vaccinați fără probleme. Referitor la femeile însărcinate, acestea nu se pot vaccina împotriva coronavirusului, pentru că momentan, acesta le va cauza probleme medicale. „Îți spun că există neclarități cu privire la contagiozitatea virusului. Multe persoane nu știu nici ce rol joacă imunitatea nici cum se transmite virusul„, a declarat Valeriu Gheorghita.

Marea Britanie este prima țară care a demarat un program național de vaccinare împotriva coronavirsuului,iar primele persoane care au fost vaccinate au fost cele trecute de 80 de ani. Dezbaterea despre o posibilă obligativitate a vaccinării coronavirusului are loc în mai multe țări. În Germania, autoritățile au decis că nu va exista o obligativitate privind vaccinarea împotriva coronavirusului. „Vă dau cuvântul meu: în această pandemie nu va exista obligativitatea de vaccinare„, a insistat ministrul german al Sănătății, Jens Spahn, în Bundestag. Unii oameni se tem că autoritățile vor impune vaccinarea anti-Covid19 și dacă persoanele care nu fac vaccinul vor fi exclusse pe viitor de la diverse activități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: