Redactia.ro
Home » Sport » S-a aflat adevărul! De ce nu se poate vinde clubul Dinamo

S-a aflat adevărul! De ce nu se poate vinde clubul Dinamo

Ionut Negoita, Dinamo, vanzare

Ionuț Negoiță a anunțat din toamna anului trecut că vrea să vândă clubul Dinamo cu 1 leu. De atunci au apărut mai mulți posibili investitori, dar până la urmă niciunul nu a cumpărat clubul.

Se pare că oricât și-ar dori Ionuț Negoiță să vândă clubul nu poate. Adevăratul palmares dar și sigla sunt deținute de fostul patron Nicolae Badea. În acest moment, Badea deține cealaltă echipă Dinamo, care joacă în Liga 4. Claudiu Vaișcovici, fostul jucător dinamovist a explicat ce se întâmplă.

„Pentru că ar trebui să dea niște bani la stat. Așa am auzit, nu știu sigur. Dar trebuie să dea niște bani la stat și din ce știu eu – așa se spune, ce vorbește târgul – dânsul a făcut echipa aia și a spus așa: a făcut echipa aia de Divizia D și când va vinde, banii pe jucătorii care se vând vor veni la stat. E o chestie de genul ăsta. Așa se aude, așa vorbește lumea, că dacă dânsul ar da și procentele alea, ar trebui să dea și vreo 20 și ceva de milioane pe la stat și nu de lei”, a spus Claudiu Vaișcovici pentru Realitatea Sportivă.

Investitorii din Spania s-au retras

În ultimele săptămâni s-a vorbit despre un grup de investiţii spaniol interesat să prei clubul. Negoiță a avut mai multe discuții, însă ibericii au decis în final să se retragă. Se pare că singurii care fac orice pentru salvarea clubului sunt suporterii. Aceștia au adunat bani pentru salarii dar și pentru a achita licența (150.000 de euro).

”Eu cred că până la urmă patronul va vinde. Eu am spus-o de la început, toată lumea râdea când spuneam că nu va vinde oricui şi nu oprice condiţii. Cu siguranţă că va vinde, dar îl interesează soarta clubului. Să vină nişte oameni care să ducă mai departe ceea ce el a început bine, dar după aceea nu a mai putut”, a spus Florin Prunea pentru Telekom Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: