Redactia.ro
Home » Sport » Negocierile cu spaniolii, în impas! Ce se întâmplă cu Dinamo

Negocierile cu spaniolii, în impas! Ce se întâmplă cu Dinamo

Negocierile cu spaniolii, în impas

Negocierile cu spaniolii se pare că sunt în impas. Ionuț Negoiță spune că nici măcar nu știe cu cine discută, deoarece cerințele legate de confidențialitate au fost duse la extrem.

Salvarea clubului Dinamo ar putea veni tot de la suporteri. Deocamdată șeful “câinilor” nu a ajuns la nicio înțelegere cu un posibil investitor. Negoiță a dorit să aibă o dovadă că ibericii dispun de banii necesari pentru a plăti datoriile de 3.000.000 de euro, dar aceștia au refuzat categoric să prezinte vreun act. Mai mult, nu știe nici măcar cine ar fi cumpărătorul.

“Momentan nu am văzut nici o poză cu cine cumpără. Am vorbit doar cu Toni Curea. Spaniolii iau Dinamo la mișto. Noi am făcut toate eforturile, am furnizat toate documentele. Nu am vazut din partea lor nici un fel de efort financiar. N-am văzut nici măcar un extras de cont, există doar o formulare că vor face lucrurile necesare pentru a aduce în club o sumă de maximum 3.000.000 de euro, la 60 de zile de la achiziție. Am înțeles că domnul Ioan Andone i-a văzut o singură dată pe acești spanioli. Spaniolii vor confidențialitate, nici numele nu-l știu”, a spus Ionuț Negoita la Digi Sport.

Negocierile cu spaniolii s-au împotmolit

Negoiță așteaptă acum ca Dinamo să fie salvată de suporteri. “Doar Dinamo București” deține 10% din acțiunile clubului, dar fanii nu au vrut deocamdată să cumpere toate acțiunile.

“Am căzut de acord cu suporterii pentru cedarea acțiunilor, dar ei au zis să punem pe stand-by tranzacția, în speranța că va veni un investitor. Ei vor fi informați despre condițiile care li se impun, dacă acceptă, eu cedau contra sumei de un leu restul de acțiuni. Se lucrează la un plan de austeritate, până când va apărea, știu eu, o minune. Dacă nu, trebuie să facă eforturi în continuare și să ajungă la cei 10.000 de membri, dar este probabilitatea să moară pacientul între timp”, a declarat Ionuț Negoiță, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: