Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat ce tarif încasa Monica Columbeanu pentru reality show-ul cu Irinel. Totul a ieşit la suprafaţă după 15 ani

S-a aflat ce tarif încasa Monica Columbeanu pentru reality show-ul cu Irinel. Totul a ieşit la suprafaţă după 15 ani

monica columeanu irinel

Irinel Columbeanu face bani de pe urma Monică Columbeanu. Omul de afaceri a lansat al doilea volum al cărții sale, „Apofenia”, prin intermediul căruia a dezvăluit o serie de amănunte neștiute până acum din relația lui cu fosta lui soţie.

Cei doi amorezi au surprins opinia publică, în urmă cu 15 ani, când au fost de acord ca postul de televiziune B1 TV să le filmeze viaţa non-stop, într-un reality show.

Erau plătiţi cu 5000 euro pe săptămână

„By Monica Columbeanu” a fost reality show-ul în care viața Monicăi și a lui Irinel Columbeanu era prezentată pe micul ecran, la B1TV. Afaceristul a fost cel care a purtat toate negocierile, chiar și pentru partea financiară. Conform mărturisirilor făcute în cartea sa, cei doi primeau 5.000 de euro pe săptămână, acest proiect desfășurându-se pe o perioadă mai lungă, aproximativ 15 săptămâni.

Toţi banii îi erau destinaţi Monică, pentru a-i crea senzaţia divei că produce un ban cinstit. „Deoarece ideea era să o facă pe Monica conștientă de faptul că are o sursă de venit prin muncă, mai întâi îi făcui o firmă cu numele ei de-atunci (putea fi schimbat eventual după cununie), și acea firmă fu semnatarul contractului cu postul de televiziune, de 5.000 de euro pe săptămână.

Emisiunea urma să se numească Fără comentarii, și o indica pe Monica pe numele ei de fată ca realizator. Fiecare episod ținea o oră, se difuza marți seara de la ora 20:00, și reluările în celelalte zile de la 17:00, totul urmând să înceapă în ultima săptămână a lunii aprilie.

Nu exista niciun scenariu făcut anterior filmărilor, pe care ei să fie nevoiți să îl respecte, și niciun program fix al filmărilor. Libertatea era deplină”, a scris în carte Irinel Columbeanu, potrivit click.ro.

Moni şi Iri au divorţat în urmă cu 10 ani

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în urmă cu 10 ani, însă bunurile comune ale celor doi nu s-au împărțit niciodată. Cel puțin, nu până acum.

Orice bun pe care legislația României mi-l va atribui după finalizarea procesului de partaj intenționez să îl donez organizațiilor caritabile de stat: orfelinatelor, spitalelor și celor care sprijină oamenii străzii dar să-mi plătesc datoriile față de avocații mei”, spunea Monica în urmă cu 10 ani, pe vremea când era în plin divorț de Irinel Columbeanu.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au căsătorit în 2006, pe vremea când băcăuanca avea doar 18 ani. Mariajul lor a durat 5 ani și din el a rezultat o fetiță, Irina, care acum locuiește în Statele Unite împreună cu mama ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: