Redactia.ro
Home » Sport » S-a aflat cine este vinovatul în cazul morții lui Kobe Bryant!

S-a aflat cine este vinovatul în cazul morții lui Kobe Bryant!

Kobe Bryant, Ara Zobayan, cauza accidentului

Ancheta în cazul morții legendarului Kobe Bryant a ajuns la final. S-a stabilit cine este vinovat pentru prăbușirea elicopterului.

În urma accidentului care a șocat o lume întreagă au murit Kobe Bryant, fiica sa de 13 ani, Gianna și alți şase pasageri care se aflau în elicopterul fostului baschetbalist. Anchetatorii au stabilit că pilotul Ara Zobayan se face vinovat de producerea accidentului comițând o gravă eroare de pilotaj. Nu s-a mai putut orienta pentru că a zburat prin nori foarte groși. Zobayan a încălcat standardele federale care îi cereau să poată vedea unde se îndreaptă, au declarat membrii Comitetului Naţional pentru Siguranţă în Transporturi (NTSB). Și Zobayan și-a pierdut viața în cumplitul accident.
Tragedia a avut loc pe 26 ianuarie 2020. Chiar înainte de prăbuşirea, pilotul le-a spus controlorilor de zbor că elicopterul urcă şi că aproape a trecut de plafonul de nori. Anchetatorii NTSB au spus însă că elicopterul Sikorsky S-76 vira de fapt şi începea să coboare. Ancheta a fost mai dificilă pentru că elicoperul nu a avut cutii negre. În plus nu avea nici sistemul de zbor recomandat de specialiști, Terrain Awareness and Warning Systems. Investigatorii au ajuns la concluzia că Zobayan a greșit pentru că a virat la stânga în loc urce drept.

Fostul baschetbalist, Kobe Bryant a murit la vârsta de 41 de ani

Kobe Bryant s-a născut pe 23 august 1978, acesta jucând 20 de ani la cel mai înalt nivel pentru Los Angeles Lakers în NBA, echipa de la care s-a retras în aprilie 2016.
Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată. Dublu campion cu naționala Statelor Unire, Bryant a fost desemnat MVP al NBA în 2008. De asemenea, fostul baschetbalist a câștigat cinci titluri în NBA cu Lakers. Niciun alt jucător din istoria NBA nu a petrecut 20 de sezoane în culorile aceleași echipe.
Fostul baschetbalist era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: