Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat cine sunt cei patru noi juraţi de la „Chefi la cuţite”. Antena 1 a luat marea decizie

S-a aflat cine sunt cei patru noi juraţi de la „Chefi la cuţite”. Antena 1 a luat marea decizie

S-a aflat cine sunt cei patru noi juraţi de la „Chefi la cuţite”. Antena 1 a luat marea decizie

S-a aflat cine sunt cei patru noi juraţi de la „Chefi la cuţite”. Antena 1 a luat marea decizie!

S-a aflat cine sunt cei patru noi juraţi de la „Chefi la cuţite”

Numele celor patru noi jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite” au fost dezvăluite, stârnind interesul telespectatorilor și alimentând discuțiile în mediul online. Această schimbare de juriu a fost anticipată de mult timp, iar fanii emisiunii au fost curioși să afle cine sunt cei care vor evalua talentele culinare ale concurenților în sezonul 13. Conform informațiilor oferite pe pagina de Instagram „Viperele Vesele,” cei patru bucătari selectați de Antena 1 sunt Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner:

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm numele celor patru noi jurați ai emisiunii Chefi la cuțite. Așadar, cei patru jurați pe care Mona Segall mizează sunt: Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu! Antena 1 ne iubește!”.

Antena 1 a luat marea decizie

Această decizie de a aduce în prim-plan patru noi profesioniști în arta culinară în cadrul competiției „Chefi la cuțite” este una surprinzătoare, mai ales că fanii emisiunii erau atașați de foștii chefi.

Este demn de menționat că această schimbare de juriu a fost una rapidă și hotărâtă din partea Antena 1. Acest lucru arată dorința postului TV de a menține nivelul înalt de divertisment și competiție pentru care emisiunea „Chefi la cuțite” este cunoscută. Fanii vor putea să urmărească cum noii jurați își aduc contribuția și ce noi dinamici vor apărea în cadrul competiției culinare.

Pe de altă parte, plecarea celor trei jurați anteriori, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a fost însoțită de controverse și procese legale.

Aceștia au fost dați în judecată de Antena 1, deoarece au refuzat să participe la filmările pentru sezonul 13, încălcând astfel contractele existente. Procesul legal este încă în desfășurare, iar această situație a adus un interes sporit din partea publicului față de culisele și detaliile neștiute anterior ale acestei producții de succes.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: