Redactia.ro
Home » TV » S-a aflat! El e câștigătorul Ferma 2020! Cine pleacă acasă cu premiul cel mare

S-a aflat! El e câștigătorul Ferma 2020! Cine pleacă acasă cu premiul cel mare

GALERIE FOTO (2) El e câștigătorul Ferma 2020

Ferma 2020 se pare că a fost o adevărată surpriză pentru telespectatori. Încă de la începerea noului sezon, concurenții au fost un adevărat deliciu. Recent, filmările reality show-ului s-au terminat, și deja se zvonește care este câștigătorul.

S-a aflat! El e câștigătorul Ferma 2020! Cine pleacă acasă cu premiul cel mare

Filmările emisiunii Ferma 2020. Orășeni vs. Săteni s-au încheiat recent și deja circulă informații referitoare la presupul câștigător al acestui sezon. Potrivit Cancan.ro, finalul sezonului emisiunii difuzată pe Pro Tv, pare să fie unul de-a dreptul surprinzâtor. Premiul de 50.000 de euro pare să fie câștigat de unul dintre concureții care au intrat mai târziu. Mai exact, se zvonește că Augustin Viziru ar fi câștigătorul sezonului Ferma 2020.

Echipa de producție a emisiunii le-a pregătit o surpriză celor 16 concurenți din Fermă. S-au decis să aducă un concurent-surpiriză. Pe lângă Andreea Antonescu, va mai intra în concurs actorul Augustin Viziru. Deja conflictele  și invidia au început să apară între concurenții, care se luptă pentru a face față provocărilor.

Augustin Viziru Ferma

Augustin Viziru, pentru a doua oară în Fermă

În 2015, Augustin Viziru a participat în primul sezon Ferma, dar un accident teribil i-a scurtat participarea în concurs. Acesta și-a tăiat patru tendoane cu toporul, spre disperarea colegilor săi, care au văzut întreg momentul.

Actorul a fost dus la spital și operat de urgență. La cinci ani de la accident, Augustin și-a revenit, dar nu-și mai simte două degete de la mână. „Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”, a spus Augustin Viziru, în urmă cu ceva vreme. Anul trecut, câștigătorul Fermei a fost sportivul Marius Crăciun. Acesta s-a luptat cu Cătălin Moroșanu pentru marele premiu și a reușit să câștige 50.000 de euro și să primească și titlul de ”Fermierul anului”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: