Redactia.ro
Home » Știri » S-a câștigat cel mai mare premiu la LOTO. Cine este norocosul

S-a câștigat cel mai mare premiu la LOTO. Cine este norocosul

Marele premiu la LOTO 6/49 și-a găsit norocosul. Premiul pus  în joc la categoria I a jocului Loto 6/49 a fost de 4,5 milioane de euro. 

 

Cine este câștigătorul marelui premiu

 

Marele premiu a fost câștigat de un român din județul Argeș.

„Se pare că norocul a poposit astăzi în Curtea de Argeș, județul Argeș unde un jucător a reușit să câștige premiul de categoria a II-a la Loto 5/40. Acesta a jucat 4 variante simple la jocul principal și o variantă la Super Noroc, decizie care i-a adus un premiu în valoare de 162.259 lei. Reporturi au rămas la toate jocurile așa că, vă așteptăm alături de Loteria Română la extragerea de joi! Mult noroc!”, mai apare într-o postare a Loteriei Române, pe pagina de Facebook.

Românul a câștigat marele premiu de 4,5 milioane de euro, cu un bilet de 14, 5 lei.

Potrivit site-ului instituției, cele șase numere extrase au fost 33, 37, 31, 25, 28 și 8.  Biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-56 din Târgu Jiu şi a fost completat cu trei variante simple. Prețul bletului a fost de doar 14,5 lei, a transmis Loteria Română.

În cadrul aceleiaşi trageri, la categoria a II-a s-au înregistrat 22 de câştiguri a câte 16.175,30 lei, la categoria a III-a, 1.232 de câştiguri a câte 288,84 lei, iar la categoria a IV-a, 21.353 câştiguri a câte 30 de lei, a mai transmis Loteria Română.

Câștigătorii la jocurile de tip loto organizate de Loteria Română au la dispoziție 90 de zile, de la data efectuării tragerii, pentru a-şi ridica premiul.

Nu a fost câștigat, însă, și premiul categoriei I la Joker, de peste două milioane de euro, reportul ajungând astfel la peste 9,2 milioane de lei, se mai precizează pe loto.ro.

 

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române

 

Marile premii de la Loto au fost obținute destul de des în țara noastră, iar câștigurile puse la bătaie de Loteria Română nu sunt deloc mici.

Astfel, cel mai mare premiu cu care un jucător a plecat acasă după ce a jucat la Loto a fost de 12 milioane de euro. Premul a fost acoradt pe 1 aprilie.

Premiul de atunci a fost câştigat de un jucător care a depus biletul norocos la o agenţie din Topoloveni, judeţul Argeş. Biletul a fost completat cu o varianta simplă, preţul acestuia fiind de 4,9 lei.

În primele şapte luni ale acestui an, Loteria Română a acordat peste 4,2 milioane de premii, în valoare totală de peste 80,2 milioane de euro.

Loteria Română a împlinit 114 ani de activitate. Este una și dintre cele mai vechi instituții românești.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: