Redactia.ro
Home » Știri » S-a ferit să nu-l calce tramvaiul, dar a dat ambulanţa peste el! Momente-ŞOC în traficul din Bucureşti (VIDEO)

S-a ferit să nu-l calce tramvaiul, dar a dat ambulanţa peste el! Momente-ŞOC în traficul din Bucureşti (VIDEO)

Un pieton indisciplinat a avut noroc cu carul. Bărbatul a vrut să traverseze linia de tramvai prin loc nepermis şi era s-o păţească. Iniţial, a scăpat de tramvai, dar o ambulanţă l-a luat prin surprindere.

Salvarea se afla, cel mai probabil, în misiune, şi circula pe calea de rulare a tramvaielor, dar pe constrasens.

Vatmanul şi şoferii au ţipat la el

Conform martorilor evenimentului, pietonul a fost ajutat să scape cu viaţă şi de vatman, care l-a avertizat că, din spate, vine o ambulanţă. În plus, şi şoferii din sens opus care aveau o imagine clară a situaţiei.

La scurt timp după incident, bucureșteanul şi-a adunat în grabă lucrurile şi a vrut să plece de la faţa locului. A fost oprit de echipajul de pe ambulanţă care l-a luat pentru a se asigura că acesta se află în afara oricărui pericol.

Şoferul de pe Salvare, pus la zid

După ce imaginile au apărut în online, surprinzător, şoferul de pe Ambulanţă a fost pus la zid, şi nu pietonul. Internauţii spun că ambulanţa nu se afla în misiune, motiv pentru care nu avea pornite semnalele acustice şi luminoase. Astfel, dacă nu avea o urgenţă, ambulanţa nu avea ce să caute pe linia de tramvai.

Chiar dacă ar fi avut sirena şi girofarul pornite ar fi existat şanse mai mari ca impactul să fie evitat.

Toate ca toate, dar ambulanţa nu prea s-a auzit.. și totusi era nevoie de semnale acustice pentru că văzuse tramvaie oprite în stație”, „Păi și ce face? Intră cu 100 km în intersecție?

Este obligată să se facă văzută, după i se acorda prioritate. Și dacă ea trece pe lângă un autobuz oprit în stație sau tramvai etc. Când trece pe lângă ele identic și la fel, viteza foarte mică, după bagă cât vrea la oră.

În filmarea aia dacă făcea așa nu-l lovea pe băiatul ăla” sau „Nu sunteți normali la cap…

1) Ambulanța NU avea semnalele acustice pornite, deci NU era în misiune Şi Nu Avea prioritate de niciun fel.

2) omul vede că tramvaiul ăsta era oprit şi înainte să traverseze se uită ca orice om normal la cap în dreapta ca să vadă dacă vine vreun tramvai din sensul opus”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: