Redactia.ro
Home » Monden » S-au războit ani întregi, însă acum lucrurile s-au schimbat. Anunțul făcut de Andreea Bălan despre tatăl ei

S-au războit ani întregi, însă acum lucrurile s-au schimbat. Anunțul făcut de Andreea Bălan despre tatăl ei

GALERIE FOTO (2)

Relația dintre Andreea Bălan și tatăl ei a fost una dificilă. Cei doi s-au certat de când a fost înființată trupa Andrè. Cum se înțeleg cei doi în acest moment. 

 

Care este relația dintre Andreea Bălan și tatăl ei

 

Relația Andreei Băla cu tatăl ei pare ă se fi îmbunătățit semnificativ în ultima perioadă, odată cu apariția nepoatelor. Însă, cei doi au avut numeroase neînțelegeri de-a lungul timpului, pe care nu au ezitat să le expună public.

Ruptura dintre cei doi s-a produs din cauza faptului că Săndel Bălan a pus foarte multă presiune pe viața fiicei lui, încă de pe vemea când acesta era impresarul trupei din care Andreea acea parte.

Andreea pare să fie supărată pe tatăl ei pentru presiunea pe  care a avut-o pe umeri, aceasta începâdu-și acriera muzicală la o vârstă fragedă. Săndel s-a comportat cu frumoasa artistă mai mult ca un impresar și un manager, decât ca un tată, lucru care a îndepărtat-o pe artistă de tatăl ei. Vedeta consideră că, astfel, i-a fost răpită copilăria și că u a avut parte de momentele importante pe care orce copil ar trebui să e aibă, fiind nevoită să muncească.

Mai mult, în numeroase apariții televizate, Andreea nu a ezitat să povestească despre momentele dificile prin care a trecut. Artista a vorbit și despre bătaia pe care o primea d la tatăl ei, când nu îl asculta.  În replică, bărbatul a spus: „Ce să bat la ea, avea 48 de kilograme cu tot cu haine. O mai certam, da, când nu era ascultătoare”. 

După ani în care cei doi nu și-au spus niciun cuvânt, relația artistei cu tatăl ei a început să se schimbe în momentul în care Andreea s-a căsătorit cu George Burcea.

Relația dintre cei doi nu este la cote maxime în acest moment, însă, relația dintre ei a revenit la normal .Ba mai mult, tatăl Andreei Bălan ăși vizitează des nepoatele, fiicele Andreei Bălan cu George Burcea, Ella și Clara.

Ce părere are tatăl Andreei despre viața amoroasă a artistei

 

Săndel locuiește în Ploiești, dar a vizitat-o pe frumoasa artistă în vremea pandemiei, ținând tot timpul legătura cu solista. Tatăl Andreei nu a apucat să îl cunoască pe noul iubit al artistei și nici nu pare entuziasmat de acest gând. „Păi, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint, motiv pentru care nu pot să îmi dau cu părerea despre această relație. Am fost acum două zile la Andreea, mi-am văzut nepoatele și nu am discutat despre acest subiect”, a declarat tatăl artistei întrebat despre noua relație a fiicei lui.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: