Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani are Andreea Bălan în conturi? Artista a muncit de la o vârstă fragedă

Câți bani are Andreea Bălan în conturi? Artista a muncit de la o vârstă fragedă

Andreea Bălan are o avere considerabilă acumulată în toți cei zeci de ani de carieră artistică. Dacă fostul ei soț, George Burcea stă mai prost la capitolul bani, ea pare că a reușit să își pună deoparte o avere frumușică.  Cu sumele strânse își poate face toate poftele.

Ce avere are Andreea Bălan

Andreea Bălan are o carieră îndelungată în muzică. Artista, în vârstă de 35 de ani și mamă a două fetițe cu fostul soț George Burcea, se poate lăuda cu o avere colosală. Aceasta câștigă sume frumușele de pe urma concertelor sale, mai cu seamă că cei care o doresc la diferite evenimente trebuie să scoată mulți bani din buzunare, informează playtech.ro

Blondina care își încântă fanii cu spectacole pompoase, extravagante și foarte complexe investește mare parte din bani în propria imagine. La veniturile lunare din cântat se adaugă și onorariul de la „Te cunosc de undeva”, banii din YouTube, aparițiile televizate și colaborările cu diverse brand-uri. De-a lungul timpului, cu banii câștigați s-a bucurat de achiziția unei case imense, de vacanțe de lux și de mașini care se ridică la sute de mii de euro. Conturile se măresc, iar cum un singur eveniment la care participă se ridică de la 4.000 de euro pentru câteva ore de spectacol și poate ajunge la peste 17.000 de euro, artista nu se poate plânge deloc.

Dar…cu ce bunuri se laudă Andreea Bălan

Andreea Bălan deține bunuri de mii de euro, mai exact:  o casă de 500 de mii de euro, un apartament de 100 de mii de euro, un al doilea apartament de 90 de mii de euro și 3 mașini de lux. Toate acestea, în timp ce fostul soț nu stă la fel de bine.  Actorul și-ar fi înfiițat o firmă pe 30 ianuarie a lui 2018 care se ocupă cu producția cinematografică.Conform datelor oficiale, firma are sediul în vila Andreei, iar în anul 2018 a înregistrat un profit de 23.544 de lei, adică aproximativ 5.000 de euro, la o cifră de afaceri de 73.803 lei, potrivit wowbiz.ro. La venituri se adaugă acum suma dobândită în urma apariției la „Ferma”, contracte de imagine și diferite apariții în videoclipuri muzicale, dar și remunerațiile din piese de teatru

Andreea Bălan  s-a făcut cunoscută în celebra trupă Andre pe când era doar o copiliță, ulterior s-a lansat în muzică singură, alături de ajutorul imens al lui Keo, care a vegheat-o pe artistă, iar mai apoi s-a făcut cunoscută prin dans.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: