Redactia.ro
Home » Știri » Sabina, tânăra incendiată, a fost ucisă de două surori. Acestea o obligau să se prostitueze

Sabina, tânăra incendiată, a fost ucisă de două surori. Acestea o obligau să se prostitueze

Sabina, tânăra incendiată a fost ucisă de două surori

Cazul Sabinei, tânăra incendiată într-o valiză a fost ucisă dedouă surori care se pare că profitau de pe urma ei. Cele două o obligau pe aceasta să se prostitueze și o maltratau dacă nu le asculta. Tânăra în vârstă de 32 de ani a fost găsită pe un câmp din apropiere de Giurgiu, trupul ei fiind plasat într-o valiză și incendiat.

Sabina, tânăra incendiată a fost ucisă de două surori. Acestea o obligau să se prostitueze

Sabina, femeie în vârstă de 32 de ani, arsă într-o valiză a fost ucisă de cele două surori. Conform Antena 3, Elena și Silvia Constantin sunt cele două surori acuzate că ar fi ucis-o pe Sabina. Cele două ar fi obligat-o pe Sabina să se prostitueze, îi luau banii, fiind maltratată luni la rând. Cele două suspecte erau ajutate de Alexandru Dinu, un tânăr care racola tinere în cartierul în care locuia. Cei trei au fost prinși, după ce anchetatorii au reușit să identifice mașina cu care aceștia au transportat valiza în care se afla trupul neînsuflețit al acesteia. Totodată, anchetatorii au făcut mai multe percheziții, marți dimineață, și i-au condus pe cei trei la audieri, aceștia încurcându-se în declarații. Într-un final, cele două surori, Elena și Silvia Constantin, împreună cu Alexandru Dinu au recunoscut că Sabian a murit casa în care se aflau ei, după ce s-ar fi otrăvit singură, motiv pentru care ei s-au speriat și au încercat să scape de cadavru.

Ca urmare a vizionării şi analizării minuţioase a înregistrărilor camerelor de supraveghere, coroborat cu declaraţiile martorilor audiaţi în cauză şi alte probe administrate, a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Sabina, ucisă, băgată într-o valiză și incendiată cu benzină

Sabina, tânăra de 32 de ani găsită într-o valiză pe un câmp din Ghimpați a fost găsită de un bărbat, care a fost atras de focul ciudat. Potrivit autorităților, se pare că după ce a fost ucisă de cele două surori, în complicitate cu Alexandru Dinu, trupul neînsuflețit al Sabinei a fost băgat într-o valiză și transportantă cu mașina uneia dintre surori, pe câmp, între Valea Plopului și Ghimpați, în județul Giurgiu.

Cei trei suspecți au crezut că dacă îi dau foc la valiză în seara de 30 octombrie 2020, într-o zonă la care traficul este redus, nu vor fi prinși. Deși era posibil ca această crimă să nu fi fost descoperită, un șofer de TIR a oprit și a sunat la 112 după ce a găsit trupul Sabinei arzând în valiză. După ce anchetatorii au preluat cazul, acestora le-a fost greu să identifice victima, aceasta fiind carbonizată. Ulterior, polițiștii au realizat un portret robot după care au publicat imaginea în mediul online, cu speranța că cineva o va recunoaște pe victimă. După o săptămână de la descoperirea caddavrului, anchetatorii au identificat-o pe Sabina, iar povestea ei de viață a impresionat o țară întreagă.

Sabina avea un copil de opt ani, acesta fiind acum îngrijit de bunicii lui paterni. Iubitul Sabinei a declarat că nu îi pare rău că a murit, ci de modul în care a murit aceasta. „Ea nu a fost drogată și nu a fost niciodată bețivă.Toți o amenințau. Voiau doar să profite cu ea. Nu voiam să am de-a face cu ea, că dacă avea de-a face cu ea, aveam de-a face cu țiganii. Nu-mi pare rău ca a murit, ci că a murit chinuită.Nu știu cine e vinovat. Nu știu cine e.” a mai spus Adrian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: