Redactia.ro
Home » Sport » Salah s-a infectat cu coronavirus și i-a înfuriat pe fanii lui Liverpool

Salah s-a infectat cu coronavirus și i-a înfuriat pe fanii lui Liverpool

Mohamed Salah, Egipt, COVID - 19, fani furiosi

Jucătorul celor de la Liverpool a anunțat că are COVID-19, după ce a participat la nunta fratelui său. Imaginile care au apărut cu egipteanul au stârnit furia suporterilor englezi.

Mohamed Salah a mers în Egipt pentru meciul naționalei sale cu Togo, din preliminariile Cupei Africii. Fotbalistul a profitat de ocazie și aperticipat și la nunta fratelui său Nasr, în orașul natal, Nagrig. După eveniment a anunțat că are coronavirus. Este asimptomatic, dar stă în izolare 14 zile sau până va fi testat negativ. La puțin timp au apărut însă și imaginile de la nuntă care i-au uimit pe toți.

“Incredibil de iresponsabil”, au scris fanii

Au apărut câteva filmulețe cu vedeta celor de la Liverpool distrându-se la nunta fratelui său. În acestea se vede cum fotbalistul nu a respectat nicio măsură. Dansa cot la cot cu alte persoane, nu avea masca de protecție, și nu a respectat nici distanțarea socială impusă de autorități. Imaginile au devenit virale, iar suporterii englezi au răbufnit când l-au văzut pe Mohamed Salah. Aceștia sunt supărați pentru că spun ei, echipa are nevoie de el.

”Salah n-ar fi trebuit să meargă la acea nuntă fără mască. A fost iresponsabil. Înțeleg că era nunta fratelui său și nu putea lipsi, dar imaginile acelea cu el înconjurat de oameni, niciunul purtând mască…”, a scris un suporter.

”E o lipsă totală de dedicare față de profesia lui”, a spus un fan.

”Primește milioane de lire de la Liverpool. Ăsta e un comportament dezgustător și egoist. Putea infecta și alți jucători. Trebuie sancționat”, a scris un alt englez

”Am văzut imaginile. Salah pare incredibil de iresponsabil, ținând cont de situația actuală. Ar trebui sancționat atât de club, cât și de federația din Egipt”, a fost un alt comentariu.

Cine îl apără pe fotbalist

Maher Shtiyah, primarul din Nagrig a ținut să facă câteva comentarii după ce a văzut ce isterie a declanșat filmulețul cu Salah. Shtiyah susține că la eveniment nu au fost mai mult de 70 de persoane și s-au respectat toate măsurile. Fotbalistul și-ar fi scos masca doar pentru a face poze. La nuntă a mai fot un fotbalist, Trezeguet, de la Aston Villa. Acesta nu a contactat însă virusul.

”A existat distanțare socială. Salah și-a dat masca jos doar când au fost făcute pozele. Când ne-am îmbrățișat, l-am pupat pe umeri, nu pe față”, a declarat primarul, pentru presa din Egipt.

Salah nu joacă două meciuri

Egipteanul va sta în izolare 14 zile, și va rata două meciuri. Cel cu Leicester, dar și cel de pe 25 noiembrie, cu Atalanta, în UEFA Champions League. În acest sezon, Mohamed Salah a marcat 8 goluri pentru cormorani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: