Redactia.ro
Home » Monden » Salarii uriașe la ”Chefi la Cuțite”. Câți bani iau de la Antena 1 cei trei maeștri bucătari

Salarii uriașe la ”Chefi la Cuțite”. Câți bani iau de la Antena 1 cei trei maeștri bucătari

„Chefi la cuţite“ își schimbă formatul

Emisiunea culinară ”Chefi la Cuțite” este fără doar și poate unul dintre cele mai apreciate formate de televiziune. Cei trei maeștri bucătari, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu încasează salarii pe măsura audienței.

Ce salarii au chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

”Chefi la Cuțite” este unul dintre cele mai vizionate show-uri culinare de către telespectatori. Milioane de oameni stau în fața ecranelor și urmăresc competiția culinară. Cum formatul este unul de mare audiență, cei trei maeștri bucătari, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt plătiți cu mii de euro. Asta în condițiile în care, contractul este pe o perioadă de câteva luni, conform perioadei de difuzare a emisiunii, informează wowbiz.ro.

Sorin Bontea, care se poziționează printre primii cinci bucătari cei mai buni din România, câștigă 10.000 de euro. Așadar, numai bine i-au venit acești bani lui Sorin Bontea în buzunar, după ce a mai câștigat și marele premiu de 30.000 de euro de la Asia Expres. Desigur, aceștia au fost împărțiți cu colegul său, Răzvan Fodor.

„Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape 3 luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucatărie, numărându-se în topul celor mai buni 5 bucătari din România”, au dezvăluit surse de încredere, pentru Impact.ro

Scărlătescu: M-a angajat dupa ce mi-a zis să-i tai o ţelină”

Chef Cătălin Scărlătescu se bucură acum pe lângă succes și de un salariu mare, având în vedere că în trecut, spune el, a pornit de la curățat cartofi. După ce a plecat din Italia a ajuns în Berlin și a făcut un curs de preparat pește Academia Gastronomică Kempinski. La ceva timp, a fost angajat în Koln după ce…a tăiat o țelină și a aruncat-o în tigaie.

”Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă. Am făcut un curs de preparat peşte la Academia Gastronomică Kempinski din Berlin. Abia la Koln, am dat peste mentorul meu, Filippo Nisi, un sicilian care ţine de 25 de ani o cârciumă, într-un oraş cu peste 5.000 de restaurante. M-a angajat dupa ce mi-a zis să-i tai o ţelină, i-am taiat-o şi am aruncat-o în tigaie”, a mărturisit Scărlătescu.

S-a gândit să se întoarcă în România și s-a angajat ca ajutor de bucătar la Angel’s”, un restaurant din Bucureşti. Performanța sa a fost văzută și în doar două luni a ajuns bucătar-şef.  Acum are 1.600 de euro  „Şi sunt în creştere….”, a dezvăluit juratul â.

Florin Dumitrescu este cel mai tânăr dintre cei trei jurați. Chiar el recunoaște într-un interviu că meseria de chef poate asigura un venit mai mult decât necesar. El a dat de înțeles, într-un interviu că ar avea un salariu cu…trei zerouri.

„Meseria de chef poate fi bănoasă. Condiţiile ca un chef să ajungă să încaseze sume cu trei zerouri, în valută, sunt totuşi foarte stricte. Dacă îţi faci meseria cu responsabilitate, dacă eşti creativ, dacă aduci încasări firmei cu care colaborezi, poţi ajunge şi la un astfel de salariu”, a spus juratul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: