Redactia.ro
Home » Sport » Sandra Izbașa a renunțat la titlul de Cetățean de onoare al orașului Bușteni. Care este, de fapt, motivul

Sandra Izbașa a renunțat la titlul de Cetățean de onoare al orașului Bușteni. Care este, de fapt, motivul

Sandra Izbașa a renunțat la titlul de Cetățean de onoare al orașului Bușteni.

Sandra Izbașa a renunțat la titlul de Cetățean de onoare al orașului Bușteni. Spre surprinderea tuturor, fosta gimnastă a cerut, printr-o scrisoare deschisă postată pe Facebook să i se retragă titlul de Cetățean de onoare al orașului Bușteni. Retrasă din activitate în 2014, a spus că a luat această decizie pentru nu dorește să fie asociată cu diverse campanii politice ale Primăriei.

Sandra Izbașa a renunțat la titlul de Cetățean de onoare al orașului Bușteni. Care este, de fapt, motivul

Sandra Izbașa a renunțat la titlul de Cetățean de onoare al orașului Bușteni. S-a retras din gimnastică în 2014, iar atunci a primit titlul de Cetățean de onoare al orașului Bușteni. Sandra Izbașa, 31 de ani este una dintre cele mai importante gimnaste ale Românie. Recent, aceasta a postat un mesaj în mediul online, șocându-i pe internauți. Sandra a spus că a renunțat la titlul de Cetățean de onoare al orașului Bușteni pe care l-a primit în timpul mandatului primarului Emanoil Savin. Fosta gimnastă a argumentat decizia luată. „ Asocierea imaginii mele cu numeroase campanii electorale nu mă reprezintă, întrucât nu am și nu am avut niciodată niciun fel de apartenență sau implicare politică, indiferent de culoarea ei”, a scris fosta gimnastă.

Potrivit acesteia, ar fi apărut numeroase articole în presă în care se spunea că a dobândit prin prisma calității de cetățean de onoare, un teren pe raza localității. „Unul dintre puţinele “beneficii” de care mă puteam “bucura” în aceşti 7 ani de zile era reprezentat de transportul public gratuit între localităţile Buşteni şi Azuga, “gest” pe care prefer să îl “donez” persoanelor care au nevoie cu adevărat de acest lucru”, a spus Sandra in mesajul ei.

Sandra Izbașa, imagine distrusă în lupte politice

Se pare că acest titlu i-a creat mai multe probleme Sandrei Izbașa și i-a amestecat numele în lupte politice. „În atenţia domnului primar al Oraşului Buşteni, Corbu Mircea, În calitatea de Cetăţean de Onoare al oraşului pe care îl conduceţi, calitate dobândită în anul 2014, în timpul mandatului fostului edil al Buşteniului, Emanoil Savin, vă fac cunoscută decizia mea de a renunţa la acest titlu din următoarele motive:

Aleg să iau această decizie din respect față de istoria localității Bușteni și a cetățenilor de bună credință care au nevoie de un alt tip de promovare și dezvoltare a localității și comunității lor, de rezolvarea problemelor pe plan intern și repoziționarea pe harta turistică a României și a Europei prin prisma tuturor posibilităților pe care Bușteniul și locuitorii lui le pot oferi turiștilor care vor alege să îi viziteze dar și pentru a renunța la orice asociere de tip politic care a existat sau care va mai putea exista și care nu îmi face cinste în niciun fel. Promit că mă voi întoarce în Bușteni ori de câte ori voi simți nevoia să mă bucur de frumusețile locului, în calitate de cetățean obișnuit, nu în calitate de cetățean de onoare, fiindcă “onoarea” simt că mi-o dobândesc acum, prin această decizie, iar mai departe, dumneavoastră, cetățenii de rând, o veți consolida sau nu, în sânul comunității în care trăiți ! – Cu respect, Sandra Izbașa”, a scruis sportiva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: