Redactia.ro
Home » Monden » Sarah Dumitrescu Prodan îşi aşteaptă acasă tatăl vitreg: „Reghe ne-a blocat pe toţi, dar noi îl iubim enorm”

Sarah Dumitrescu Prodan îşi aşteaptă acasă tatăl vitreg: „Reghe ne-a blocat pe toţi, dar noi îl iubim enorm”

Sarah Prodan suferă pentru tristețea mamei ei

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan şi al cărei tată este fostul baschetabalist Tibi Dumitrescu, a dezvăluit că ea şi familia ei încă îl aşteaptă acasă pe Laurenţiu Reghecampf, deşi antrenorul a intentat divorţ.

Tânăra de 22 ani locuieşte în SUA şi este legitimată la echipa feminină de baschet Cal Poly Mustangs, care reprezintă California Polytechnic State University, situată în San Luis Obispo, California.

Reghe a rupt legăturile cu fosta lui familie

Sarah Dumitrescu Prodan a declarat, într-un interviu pentru Click!, că Laurenţiu Reghecampf a rupt legăturile cu fosta lui familie. Cu toate acestea, tehnicianul ar putea fi iertat şi este aşteptat să revină acasă.

Suntem blocați noi, frații, de tatăl Laurențiu. Dar știm că o să vină ziua când o să înțeleagă cât l-am iubit și-l iubim și ce a însemnat el pentru noi. Soarele familiei noastre.

Noi și mama sperăm să înțeleagă că familia este cel mai important lucru de pe pământ și, chiar dacă a ales altceva, nu se poate uita că a făcut parte și va face mereu parte din familia noastră. Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă oricând simte că îi este dor de noi”, a spus Sarah pentru sursa amintită.

Fata a povestit şi cum se descurcă în SUA: „De când am plecat la “boarding school“, de mică. Mama mi-a spus așa “de azi ești pe cont propriu ajutată de mine, dar totuși pe cont propriu. Te naști și mori singură și trebuie să te pregătești pentru ce e mai rău și greu în viață. Dar, treci peste tot cu capul sus!

Mi-am însușit lecția, chiar dacă mi-a fost greu. Azi sunt puternică și mândră de mama și de frații mei. De tatăl meu, care m-a ajutat enorm în cariera mea. Chiar și de Laurențiu care mi-a fost ca un tată, pâna când a greșit enorm și a căzut in lumea aia urâtă, de care noi nu vrem sa știm”.

Reghe a zis că a avut grijă de copiii Prodancei

Laurenţiu Reghecampf a declarat că a avut grijă de copiii Anamariei Prodan din căsnicia precedentă la fel ca și cum a avut grijă de copiii lui, poate chiar mai mult. Antrenorul a dezvăluit că mereu i-a tratat pe toți egal, iar Rebeccăi și lui Sarah le-a cumpărat apartament și le-a oferit și bani!

Șarlă de om. Erau copiii tăi, golanule! Tu meriți să mergi direct în iad! Cum să vorbești, măi, golanule, că ai dat bani copiilor?

Ce au scăpat printre degete prostituatele, le dădeai… De doi ani ești mort de foame și târfele îți dau cu porția să-ți iei un corn. Te târâi în fața fetelor să te ierte”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: