Redactia.ro
Home » Știri » Șarpe surprins pe o plajă din Saturn: „Grijă mare la copii!”

Șarpe surprins pe o plajă din Saturn: „Grijă mare la copii!”

Cu doar o zi în urmă, turiștii care au vizitat plaja din stațiunea Saturn de la malul mării negre, au avut parte de o experiență neplăcută care putea deveni chiar de coșmar! Turiștii s-au trezit la doar câțiva metri de ei cu un șarpe care se deplasa spre apă. Iată toate detaliile! 

Șarpe surprins pe o plajă din Saturn

„De obicei, unde este unul sunt mai mulți”, acesta este frică turiștilor care au văzut un șarpe la malul mării, în stațiunea Saturn, pe plaja „Narcis Cleopatra”! 

În cursul zilei de ieri, joi, 21 iulie, oamenii aflați pe plajă s-au panicat după ce au văzut un șarpe cum se deplasa de pe mal spre mare. 

Turiștii sunt panicați, deoarece vin alături de copiii lor să aibă parte de câteva zile de relaxare, iar acum sunt terifiați și îngroziți la ideea de a-i mai lăsa pe copii să se bălăcească în valurile mării. 

Atenție: „Grijă mare la copii!”

Unul dintre turiști a filmat întreg momentul, iar videoclipul a devenit rapid virale pe rețelele sociale . Probabil că românii care nu doresc să se expună la niciun pericol, vor ocoli această stațiune în vara aceasta. 

„Atenție: Șerpi pe plaja din Saturn! Grijă mare la copii!“ a scris turistul care a filmat reptila cu telefonul mobil, potrivit replicaonline.ro.

Din imagi se poate observa că șarpele nu părea speriat de prezența turiștilor. 

Șerpii creează panică pe litoral

Anul trecut, tot în plin sezon estival, un șarpe a fost descoperit de nişte turişti chiar printre lucrurile lor:

„L-am eliberat peste șosea în stuf! S-au speriat o parte din turiștii de pe plajă sub a căror bagaje se adăpostise. La 2 metri de apă. Este al 3-lea prins în 3 zile de către mine și băiatul meu de 15 ani, dar abia acum am avut un telefon la îndemână. Vis-a-vis de plaja Venus este un lac cu apă dulce. De acolo vin. Practic, sunt inofensivi, dar creează panică, totuși e o reptilă”, spunea un martor potrivit realitatea.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: