Redactia.ro
Home » Monden » Saveta Bogdan, la un pas de tragedie, în copilărie, după ce a fost în comă! ”De atunci nu mai pun gura pe băutură”

Saveta Bogdan, la un pas de tragedie, în copilărie, după ce a fost în comă! ”De atunci nu mai pun gura pe băutură”

Saveta Bogdan, la un pas de tragedie, în copilărie, după ce a fost în comă! ”De atunci nu mai pun gura pe băutură”

Saveta Bogdan a trecut prin clipe cumplite în copilărie când era la un pas de tragedie! Artista a intrat în comă la vârsta de 3 din cauza alcoolului. 

Saveta Bogdan, la un pas de tragedie, după ce a fost în comă

Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. Interpreta a povestit de curând o întâmplare din copilăria ei care a marcat-o și a lăsat-o cu câteva traume. Din cauza unei greșeli, Saveta Bogdan a fost la un pas de tragedie.

Artista este mereu plină de viața și cu un zâmbet milipsitor atunci când apare la televizor, însă ea ascunde multe drame. Recent, aceasta a povestit într-un interviu un episod marcant din copilăria sa, atunci când a intrat în comă. Pentru că era mică, având doar 3 ani, Saveta Bogdan a gustat, fără să știe ce este, din cazanul în care curgea palinca. Pentru că această băutură are o canitate foarte mare de alcool, Saveta Bogdan a leșinat, intrând în comă. În acel moment, părinții s-au speriat când au găsit-o și doar o minune a făcut ca artista să fie astăzi printre noi.

Experianța traumatizantă din copilărie a afectat-o foarte tare pe Saveta Bogdan, care nu mai poate să pună un strop de alcool în gură, așa cum chiar ea a mărturisit.

”La trei ani am fost în comă. Eu eram a doua dintre copii. Părinții mei făceau țuică la cazan și, la un moment dat, m-au pierdut părinții din ochi, eu am alergat pe acolo și am pus gura la o țeavă pe unde curgea pălincă și am tras câteva guri de palincă și am căzut jos. Am căzut într-o comă. Eu de atunci nu mai pun gura pe băutură. Am încercat în America să beau un pahar de bere cu ginerele meu, dar mi-a fost foarte rău și am dormit o zi și o noapte, pentru că nu puteam să ridic capul. Mie mi-a cauzat foarte tare lucrul acesta”, a spus Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan și-a pierdut doi frați

Nu este singura dramă suferită de Saveta Bogdan. Aceasta a suferit cumplit atunci când și-a pierdut doi frați. Dintotdeauna, artista a avut o relație cum nu se poate mai frumoasă cu rudele sale, astfel că vestea pierderii a doi dintre cei mai importanți oameni din viața ei a dat-o peste cap.

Primul care a încetat din viață a fost fratele ei Maxim, cu doi ani mai mic decât artista. Saveta Bogdan a postat atunci un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în amintirea lui.

”Frățiorul meu drag, vei rămâne veșnic în sufletul meu și al fiicei mele! Dumnezeu sa îi așeze sufletul în Ceata Sfinților! Dumnezeu să îl odihnească în pace! CU SFINȚII ODIHNEȘTE HRISTOASE, SUFLETUL ADORMITULUI ROBULUI MAXIM!”, a scris Saveta Bogdan.

La doar câteva luni distanță, Saveta Bogdan a mai suferit o pierdere, după ce și fratele ei cel mai mare, Emil, a încetat din viață. Îndurerată, artista a postat și pentru acesta un mesaj de adio, prin care a vrut să transmită tuturor cât de mult suferă în urma pierderii fratelui său.

”Cu tristețe in suflet si adâncă durere, anunt trecerea la cele veșnice a fratelui meu cel mare Emil, un bărbat puternic care întotdeauna a trecut peste toate necazurile vieții! Dumnezeu sa te odihnească în pace, în locașurile Sfinților! Vei rămâne veșnic în amintirea mea și a fiicei mele! Drumul să iti fie presărat cu flori! Ai fost un frate bun si ne-ai ajutat pe toti”, a scris Saveta Bogdan pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: