Redactia.ro
Home » Știri » Scandal ca la ușa cortului în Parlament. Cîțu a făcut o declarație surprinzătoare: „Eliberăm bugetul de furtul PSD-ist”

Scandal ca la ușa cortului în Parlament. Cîțu a făcut o declarație surprinzătoare: „Eliberăm bugetul de furtul PSD-ist”

Scandal ca la ușa cortului în Parlament

Scandal ca la ușa cortului în Parlament. Luni au avut loc dezbateriile în Parlamentul, pe bugetul pentru anul 2021. În timpul dezbaterilor au avut loc discuții aprinse între membrii PSD, prim-ministrul României și Ludovic Orban.

Scandal ca la ușa cortului în Parlament. Cîțu a făcut o declarație surprinzătoare: „Eliberăm bugetul de furtul PSD-ist”

Scandal ca la ușa cortului în Parlament. Dezbaterile generale pe proiectul de buget care au avut loc luni, 1 martie, s-au desfășurat într-o tensiune destul de aprinsă. Parlamentarii au dezbătut amendamentele depuse, urmând ca marți să fie dat votul final. În timpul ședinței, prim-ministrul Florin Cîțu a prezentat bugetul și a atacat dur membrii PSD despre care a spus că „au furat” 30 de ani din banii publici. Acesta le-a transmis acestora să ia o foaie și un pix și să își ia notițe din prezentarea pe care o face. „Stimaţi colegi ai coaliţiei, colegi din PNL, fără modestie, vă spun că acest buget este cea mai importantă realizare de când am început această guvernare. (…) Este primul buget al acestui mandat de patru ani al acestei guvernări de centru-dreapta şi o să mă asigur, alături de colegii mei, că o să fie o guvernare de succes şi o să mă bat, în primul rând, pentru o viaţă mai bună pentru toţi românii. O să reuşim doar dacă rămânem uniţi şi ne concentrăm exact pe acele de obiective care ne-au adus împreună – reformă şi investiţii”, a transmis prim-ministrul.

Membrii PSD au împărțit păpuși în plen

De asemenea, parlamentarii PSD au împărțit păpuși în plen, inclusiv președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, dar și premierului Florin Cîțu. ”Probabil păpușile pe care le-ați adus sunt păpușile pe care le-ați manipulat de 30 de ani în administrație și în guvernare, și păpușile cu care i-ați confundat pe români. Românii au discernământ și capcitatea de a judeca. Nu vă mai țineți de astfel de comportamente, lipsite complet de orice fel de civilizație și bun simț. Mă puneți în situația de a cere chestorilor să reinstituie ordinea și regulamentul în sală. Domnul Popa, vă rog frumos să părăsiți tribuna, vorbește primul-ministru. Domnilor de la PSD, vă rog să vă comportați civilizat, așa cum așteaptă de la dumneavoastră cetățenii acestei țări, să lăsați circul deoparte.” – a fost replica președintelui PNL Ludovic Orban.

În timp ce Cîțu spunea că membrii PSD au furat, aceștia au început să strige”Alocații”, determinându-l pe Cîțu să spună”Alocații”. Nici Marcel Ciolacu nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a afirmat că bugetul afirmat de prim-ministrul țării este o rușine și încalcă legea. Totodată, liderul PSD l-a făcut ”mincinos” pe șeful Guvernului. Mai mult, Ciolacu l-a calificat pe Ludovic Orban drept “ultimul brontozaur al politici româneşti de 30 de ani”.Bugetul este o ruşine pentru România, este un buget în care nu aţi considerat oportun să investiţi în Educaţie, Sănătate sau să creşteţi alocaţii şi pensii conform legilor în vigoare”, s-a adresat Ciolacu premierului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: