Redactia.ro
Home » Monden » Scandal în lumea muzicii. Alex Velea îl atacă pe Connect-r: „Nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta”

Scandal în lumea muzicii. Alex Velea îl atacă pe Connect-r: „Nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta”

Alex Velea îl atacă pe Connect-r

Alex Velea se află într-un nou scandal, de această dată, cu Connect-r, cu care în urmă cu câțiva ani, se înțelegea foarte bine. În ultima vreme artistul s-a reinventat, s-a dat pe trap și colaborează cu artiști la care lumea nici nu se așteptau. Se pare că odată cu succesul a venit și hate-ul. Velea este obișnuit cu comentariile negative venite din partea fanilor, însă, în momentul în care Connect-r s-a declarat nemulțumit de genul de muzică al acestuia.

Scandal în lumea muzicii. Alex Velea îl atacă pe Connect-r

Alex Velea se reinventează, așa că a trecut la stilul muzical trap, având colaborări cu diferiți artiști la care publicul nici nu se aștepta. În urmă cu ceva timp, Alex a fost implicat în mai multe scandalui cu Lino Golden, tânărul pe care l-a adoptat și l-a ajutat să răzbească în muzică, dar și cu Abi Talent. Așadar, este obișnuit cu hate-ul care vine din partea fanilor, dar nu și a colegilor de breaslă. De când a făcut melodii cu maneliștii, Velea și-a atras criticile colegilor. Printre ei se numără și Connect-r care nu este de acord cu noul gen muzical al lui Alex Velea. Cu toate că îl apreciează pe Velea și de multe ori se inspiră de la el, Connect-r a declarat că nu este mulțumit cu stilul pe care l-a adoptat artistul în ultima perioadă.

Astfel, această remarcă l-a cam deranjat pe Alex Velea, care a ieșit la atac. ” Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta.” , a declarat Alex Velea pentru Vice.

Ei bine, în ciudat faptului că pandemia de coronavirus le-a dat peste cap lumea artiștilor, Alex Velea a reușit să găsească rețeta succesului. Acesta s-a orientat către trapanele, fiind un mix între melodiile trap și manele, iar acest lucru îi aduce un succes incredibil. „Cum alții au făcut popcorn sau alte genuri, acum e vremea noastră cu trapanele. Oricum, trebuie să știi că noi cântăm la petrecerile maneliștilor de când eram mici. Când voiau ceva diferit, pe noi ne chemau. Pe mine, pe Connect-R sau pe Puya. Cântam noi și după aia începea sistemul cu ploi de bani” , a mai adăugat artistul.

Alex Velea în scandal cu Lino Golden

În urmă cu o lună, Alex a fost în conflict cu Lino Golden, cel pe care l-a crescut și l-a ajutat să aibă o carieră de succes. După ani de zile, Lino și Mario Fresh au decis că este momentul să renunțe la tatăl lor adoptiv, și să meargă pe drumuri separate. Evident, despărțirea nu a avut loc în condiții amiabile, Alex reproșându-i lui Lino că l-a trădat, pentru a se alia cu Abi Talent, cel care l-a jignit în nenumărate rânduri pe iubitul Antoniei. „Nu cred în dragostea făcută cu sila, deşi repet, contractual ei încă au nişte obligaţii faţă de mine. De azi înainte, nu mai au! Sunt liberi de contract, băieţi să fiţi fericiţi! Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Dacă ar fi să mai fac încă o dată treaba asta, aş face-o la fel. Recunosc, sunt puţin dezamăgit, dar asta e viaţa. Multă Baftă!”, a spus Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: