Redactia.ro
Home » Monden » Scandal între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară. Ce se întâmplă între cei doi artiști: „Mă doare ficatul de câtă supărare am avut”

Scandal între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară. Ce se întâmplă între cei doi artiști: „Mă doare ficatul de câtă supărare am avut”

Scandal între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară

Scandal între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară. Cei doi sunt în plin scandal, după ce saxofonistul a acuzat-o pe Carmen de Sălciua că i-a furat o piesă. Armin Nicoară i-a acuzații gravei colegei sale de breaslă. Cum se apără îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere.

Scandal între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară. Ce se întâmplă între cei doi artiști: „Mă doare ficatul de câtă supărare am avut”

Între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară s-a iscat un scandal de proporții. Artista i-ar fi furat acestuia o piesă, acuzând-o public pe cântăreață că ar fi furat o melodie de la el, ce ar fi fost compusă de tatăl lui. Din mai multe motive, saxofonistul nu a mai lansat piesa, dar ulterior a văzut pe Youtube aceeași melodie sub numele lui Carmen de la Sălciua. ”Mi-am pus toată încrederea în această piesă, de aceea e și în trending pe YouTube, am înregistrat-o de solistul formației Armin Nicoară, iar din păcate proiectul meu de la 0 făcut, piesa de la tatăl meu, din arhiva lui. Este vorba despre cariera mea, despre cariera solistului meu care e la început de drum. Mă doare ficatul de câtă supărare am avut. E o piesă înregistrată de solistul trupei Armin Nicoară și din păcate, proiectul meu de la 0 făcut. Piesa e a tatălui meu, creată din arhiva lui’”, a spus Armin Nicoară la Acces Direct.

Armin Nicoară a declarat că nu a mai lansat piesa de doi ani pentru că nu era o perioadă potrivită și voia să o lanseze în curând, dar nu se poate, deoarece Carmen de la Sălciua a publicat piesa pe Youtube. Acesta înregistrase melodia într-un studio din Oradea și se pare că oamenii de acolo i-are fi arătat-o și lui Carmen. ”A fost pandemia, nu erau evenimente în pandemie. Din motive persoanele nu am vrut să lansăm melodia într-un moment nepotrivit. Am așteptat să înceapă evenimentele să o putem cânta la evenimente”, a mai zis el.

Ce a spus Carmen de la Sălciua

Armin Nicoară a susținut că la studioul unde s-ar fi aflat melodia ar lucra și saxofonistul lui Carmen de la Sălciua. Conform acestuia, artista ar fi știut că linia melodică îi aparține lui Armin Nicoară. „La studioul respectiv lucrează și saxofonistul lui Carmen de la Sălciua. Cred că sunt și ceva, nași, fini. Mi-a spus ‘Armin îmi pare rău, Nelu a intrat pe proiectul tău. Și dintr-o greșeală ce au zis… e frumoasă melodia, nu au scos-o de doi ani…Carmen știa pentru că i-am dat mesaj, a fost un răspuns cu o indiferență totală, nesimțire, un răspuns mizerabil’, a continuat Armin Nicoară.

După ce a contactat-o pentru a o anunța cu privire la lansarea piesei, Carmen de la Sălciua ar fi avut următoarea reacție: „Armin, piesa e de mult’. Armin Nicoară a mai fost în scandal cu alte două artiste cunoscute. Este vorba despre Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău. Armin a mai fost certat cu Georgiana Lobonț, iar mărul discordiei au fost banii. Deși au scos multe melodii impreună, cei doi au ajuns să se dușmănească de moarte din cauza veniturilor considerabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: