Redactia.ro
Home » Știri » Scandal la casa lui Gigi Becali, în ziua nunţii fiicei sale Teodora: un bărbat a ameninţat cu bătaia

Scandal la casa lui Gigi Becali, în ziua nunţii fiicei sale Teodora: un bărbat a ameninţat cu bătaia

GALERIE FOTO (4)

Gigi Becali îşi mărită fiica cea mare, pe Teodora. Petrecerea de nuntă are loc sâmbătă, 12 octombrie, după ce cununia civilă a fost joi, 10 octombrie.

Cununia religioasă va începe la ora 17.00, la Biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar de la ora 20.00, cei peste 700 de invitați sunt așteptați la Palatul Snagov pentru o seară de poveste. Alesul inimii Teodorei Becali e Mihai Theodor Mincu, un tânăr de 28 de ani. Zis și „Prinţişorul din Dobroeşti”, Mihai provine dintr-o familie respectată şi înstărită. Cei doi formează un cuplu de câţiva ani. „Are peste 1,85 metri înălțime, exact așa cum îmi place mie”, l-a caracterizat Gigi Becali pe cel care îi va fi ginere.

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit civil astăzi. Ce rochie a îmbrăcat

Gigi Becali a avut parte de un eveniment nedorit, sâmbătă dimineaţă. Un bărbat a coborât dintr-o mașină, în care se mai afla o femeie și a lovit mai mulți trecători, dar și pe portarul casei lui Becali. Poliția și Jandarmii au intervenit rapid și conflictul a fost aplanat, iar bărbatul a fost urcat într-o ambulanță, potrivit România TV.

Nu am mai avut niciodată probleme. Am pază, am camere de luat vederi. Dacă e periculos, vin mașinile cu bodyguarzi. Mai bine că s-a întâmplat la mine acum. Să vadă lumea și să fie un exemplu pentru a se întări Poliția prin lege. Vărul meu Victor a ieșit. Bine că nu am ieșit eu. Dacă o făceam, mă aresta Poliția și nu mai eram la nunta fetei mele. Cred că e un om bolnav. Problema e a României. Oamenii din ăștia nu ar trebui să aibă voie pe stradă„, a declarat Gigi Becali, preluat de gsp.ro.

Gigi Becali
Gigi Becali

Joi a avut loc cununia civilă, iar cei mai buni prieteni ai cuplului au venit cu buchete impresionante de flori la Athénée Palace Hilton, acolo unde au petrecut ore bune cu un meniu a la carte, iar sâmbătă seară, deci, are loc petrecerea de nuntă.

Ce cadou i-a făcut fiicei sale

Întrebat ce cadou le-a pregătit mirilor, Gigi Becali a avut o reacție așa cum ne-a obișnuit: „Nu am făcut niciun cadou eu! Cadoul meu este dragostea mea şi rugăciunea mea. Cel mai important cadou este rugăciunea pe care am făcut-o astăzi dimineaţă la Sfânta Liturghie”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: