Redactia.ro
Home » Știri » Scandal monstru la metrou. Un bărbat a fost încătușat din cauza măștii VIDEO

Scandal monstru la metrou. Un bărbat a fost încătușat din cauza măștii VIDEO

masca de protecție

Un scandal uriaș a pornit, luni după amiază, la stația de metrou Unirii din București. O persoană care nu purta masca de protecție corespunzător a fost luată pe sus de jandarmi și încătușată.

În imaginile transmise de un telespectator se vede cum jandarmii încearcă să îl imobilizeze pe călătorul care avea masca de protecție sub nas. Acesta se zbate, țipă și încearcă să opună rezistență. Într-un final, oamenii legii reușesc să îl scoată pe tânăr din tren și să îl încătușeze. În imaginile transmise de Digi24 se văd și doi polițiști care asistă la tot scandalul și care apoi îi urmează pe cei patru jandarmi care îl escortează pe tânăr.

Purtătoarea de cuvânt al Brigăzii speciale a Jandarmeriei, Aktug Nebahat, spune că polițiștii și jandarmii care patrulau la metrou l-au văzut pe bărbatul care nu purta corespunzător masca de protecție. Atunci când i-au cerut să poarte corect masca, bărbatul a devenit recalcitrant, a fugit pe scările care duc spre metrou și a urcat în trenul care mergea spre stația Tineretului.

„S-a procedat la urmărirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistență, devenind recalcitrant cu forțele de ordine, astfel încât a fost încătușat și condus la poliția metroului”, a spus purtătoarea de cuvânt, potrivit digi24.ro, care a adăugat că individul a fost reținut.

Cum se poartă corect masca de protecție

Este foarte important ca nasul, bărbia și gura să fie perfect acoperite, motiv pentru care în momentul în care aceasta este pusă pe față trebuie apăsată ferm astfel încât părțile laterale ale măștii medicale să fie lipite de obraji. În acest mod se limitează într-o proporție foarte mare traficul aerului pe sub mască.

O mască medicală se poartă o singură dată. Masca de gură este de unică folosință și trebuie aruncată în condiții de igienă în momentul în care s-a umezit. Masca medicală nu are un timp anume în care este eficientă, motiv pentru care atunci când devine umedă trebuie schimbată, acesta fiind un amănunt important de luat în calcul având în vedere că majoritatea agenților patogeni se dezvoltă în condiții de umezeală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: