Redactia.ro
Home » Sport » Scandal uriaș! FC Hermannstadt nu a primit licența pentru Liga I

Scandal uriaș! FC Hermannstadt nu a primit licența pentru Liga I

FC Hermannstadt, licenta, liga 1

FC Hermannstadt a fost anunțată astăzi, că nu a primit licenta pentru Liga I. Motivul este o datorie pe care clubul o are către un jucător.

Este agitație mare la echipa din Sibiu. FC Hermannstadt ar putea fi prima formație care retrogradează în Liga II. Comisia de Apel este singura care o mai poate salva. Jucătorul care are de recuperat bani de la sibieni este Bruno Chalkiadakis. Fotbalistul a părăsit echipa în ianuarie 2019 și ar mai avea de primit 55.000 de euro. Oficialii clubului susțin că totul este o greșeală. Sibienii ar fi câștigat procesul cu jucătorul la FIFA.

“Este o eroare. Noi avem o sentința favorabilă de la FIFA în cazul lui Bruno. Luni vom face apel. Nu știu de ce au decis așa, probabil este o greșeală. Noi avem decizia FIFA, probabil nu a fost luată în considerare”, a declarat Claudiu Rotar, pentru Digi Sport.

Ruben Albes a participat la primul antrenament

Antrenorul Ruben Albes a fost prezentat oficial ieri, iar azi a trecut deja la treabă. Spaniolul a condus primul antrenament în calitate de antrenor principal.

„Am studiat toate echipele din Liga I. În fiecare zi urmărim multe meciuri ca să cunoaştem detalii importante despre echipele şi jucătorii de aici. Este un fotbal care creşte şi dispune de mulţi jucători buni. Cel mai important lucru în fotbal sunt fotbaliştii. O să construim o echipă puternică. Avem jucători buni aici. Nu eu sunt important, ci fotbaliştii”, a declarat Ruben Albes.

Spaniolul a pregătit-o ultima dată pe Murcia, de unde a plecat în octombrie 2019. În cariera sa le-a mai antrenat pe Novelda, Eldense, Real Valladolid B și Celta Vigo B. Este fanul lui Marcelo Bielsa, dar vrea să aibă un stil propriu de a pregati o echipă. În anul 2010 a fost declarat cel mai tânăr antrenor din Spania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: