Redactia.ro
Home » Monden » Scandal uriaș la mormântul lui Leo Iorga. Contestatarii sunt de părere că artistul nu ar fi trebuit îngropat lângă Mihai Eminescu

Scandal uriaș la mormântul lui Leo Iorga. Contestatarii sunt de părere că artistul nu ar fi trebuit îngropat lângă Mihai Eminescu

GALERIE FOTO (3) Scandal uriaș la mormântul lui Leo Iorga

Scandal uriaș la mormântul lui Leo Iorga. Marele artist s-a stins din viață în 2019, fiind înmormântat la cimitirul Bellu, lângă mormântul lui Mihai Eminescu. Cu toate astea, se pare că un grup de contestatari spun că Leo Iorga nu ar fi trebuit să fie îngropat alături de mormântului celebrului poet.

Scandal uriaș la mormântul lui Leo Iorga. Contestatarii sunt de părere că artistul nu ar fi trebuit îngropat lângă Mihai Eminescu

Scandal uriaș la mormântul lui Leo Iorga. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, în 2019. Solistul a fost înmormântat în Cimitirul Bellu, pe Aleea Scriitorilor, dar se pare că un grup de contestatari nu sunt de acord cu acest lucru. Oamenii sunt de părere că Leo Iorga nu trebuie să fie îngropat lângă Mihai Eminescu. Edi Iorga, fiul cel mare al artistului a declarat că un grup de fanatici vine deseori la mormântul tatălui său și fac scandal. Aceștia susține că un rocker este înmormântat lângă poetul Mihai Eminescu. ”Nişte fanatici au făcut scandal că de ce tata, considerat de ei rocker satanist, ca de altfel toţi rockerii, e îngropat lângă Mihai Eminescu. Tata şi-a ales singur mormântul aici. Dar, acum să fim serioşi, scriitorii erau uşa de biserică? Eu consider acest scandal o mare răutate din partea oamenilor”, a spus fiul lui Leo Iorga potrivit SpyNews.

Apropiații artistul s-au declarat șocați de acest lucru, mai ales că Leo Iorga este un reprezentant legendar al muzicii rock din România. ”La mormântul lui Mihai Eminescu este un adevărat pelerinaj, vine foarte multă lume, e plin de flori, dar şi la tata se mai opreşte cineva că să aprindă o lumânare, şi el a făcut cinste ţării, a fost un mare artist, un adevărat patriot”, a mai spus fiul artistului.

Paul Iorga, piesă emoționantă în memoria tatălui său

În urmă cu doi ani, vestea morții lui Leo Iorga a șocat întreg showbiz-ul românesc. Solistul a murit pe 2 noiembrie 2019, după ce ajunsese în stare gravă la spital. Artistul suferea de mai bine de opt ani de cancer. Pierderea lui Leo Iorga a reprezentat o mare pierderă pentru industria muzicală din România, dar mai ales pentru familia acestuia. Fiul său, Paul, îi duce pasiunea mai departe. Anul trecut, tânărul a lansat o piesă în memoria tatălui său. ”Sunt singur că de acolo de unde e, tata sigur e mândru de piesa noastră”, a scris Paul pe contul de Instagram.

Pe refrenul piesei se aude vocea artistului, iar internauții care au ascultat melodia au reacționat imediat. ”În drum spre visul meu în fiecare seară/ Trec pe unde ne-am văzut ultima oară/ Am inima bucăți, doar timpul o repară/ Mă întreb când nu o să mai doară/ Merg prin pustiu, merg pe urmele tale”, sunt câteva dintre versurile dedicate lui Leo Iorga.

În anii în care s-a luptat cu boala, familia a fost alături de marele artist,iar în seara în care i s-a făcut rău și a trebuit să ajungă de urgență la spital, fiul său, Paul, a lansat un atac dur pe rețelele de socializare, după ce a așteptat ambulanța mai bine de 40 de minute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: