Redactia.ro
Home » Sport » Scandal uriaș! Verdasco îi dă în judecată pe organizatorii de la Roland Garros

Scandal uriaș! Verdasco îi dă în judecată pe organizatorii de la Roland Garros

roland garros, Fernando Verdasco, tenis

Fernando Verdasco face scandal, după ce nu a fost lăsat să participe la Roland Garros. Spaniolul a fost testat pozitiv cu coronavirus chiar înaintea turneului.

Spaniolul este furios pentru că nu a putut juca la Roland Garros. A fost testat pozitiv cu COVID-19, așa că organizatorii l-au exclus din competiție. Fernando Verdasco (58 ATP) spune că în ultima perioadă a făcut mai multe teste pentru turneele de la Roma sau Hamburg și niciodată nu a fost pozitiv. Jucătorul în vârstă de 37 de ani nu a lipsit niciodată de la turneul parizian, din 2004 până anul acesta.

„Dacă îi dau în judecată pe organizatori? Da, evident. Nimeni nu poate crede că organizatorii unui turneu ca Roland Garros pot face aşa ceva. Şi nu e o chestiune de bani, este vorba de prejudiciul pe care ţi-l creează personal şi profesional. Nu ştiu dacă voi mai juca anul acesta pentru că îţi pierzi cheful pentru orice”, a declarat, supărat, Verdasco.

Regulamentele au fost schimbate

Jucătorul de tenis acuză faptul că regulamentele au fost schimbate după bunul plac al organizatorilor.

”Ei fac lucrurile cum vor, fără nicio coerenţă, fără niciun fel de respect. Drepturile jucătorilor nu înseamnă nimic. Imaginaţi-vă indignarea mea, este incredibil, este o lipsă de respect faţă de un jucător care evoluează la Roland Garros de 16 ani. Şi a doua zi au schimbat regula şi se putea face al doilea test. Când eu eram în afara tabloului”, a mai spus Verdasco.

Există și un alt jucător care îi va urma exemplul lui Verdasco. Damir Dzumhur îi dă și el în judecată pe organizatorii de la Roland Garros pentru același motiv. Acesta a fost exclus după ce antrenorul bosniacului a anunțat că este bolnav. Culmea, Popovic susține că testul este fals, pentru că el a avut virusul la începutul anului. În plus a făcut un alt test în Serbia, acesta fiind negativ. Reprezentanții Federaţiei Franceze de Tenis susțin că au urmat protocolul.

„E un scandal şi o mare frustrare. Sunt sigur că vom câştiga la tribunal. Vor plăti mult pentru asta. Mă scoate din minţi”, a declarat Popovic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: