Redactia.ro
Home » Sport » Cinci românce în turul doi la Roland Garros! Simona Halep şi Irina Begu se întâlnesc miercuri

Cinci românce în turul doi la Roland Garros! Simona Halep şi Irina Begu se întâlnesc miercuri

simona halep, patricia țig, Irina Bara, Roland Garros

România are cinci jucătoare care au mers mai departe în turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Ultimele calificate au fost Irina Bara și Ana Bogdan.

Ana Bogdan (27 ani, 93 WTA) s-a calificat mai departe după ce a trecut, în două seturi 6-4, 6-2, de unguroaica Timea Babos (107 WTA). În turul doi, românca o va întâlni pe Sofia Kenin. Jucătoarea din SUA a câștigat anul acesta trofeul la Australian Open. Kenin a învins-o în primul tur cu 6-4, 3-6, 6-3, pe rusoaica Liudmila Samsonova.

Cea mai frumoasă surpriză, Irina Bara

Cea mai frumoasă surpriză este Irina Bara. Jucătoarea este pentru prima dată pe tabloul principal la Roland Garros, sau a unui turneu de Grand Slam. În primul tur, românca a avut o adversară dificilă, Donna Vekic, locul 30 WTA. Irina a învins-o în două seturi 6-3, 6-4. Meciul a fost întrerupt o perioadă din cauza ploii. Mai departe jucătoarea noastră va da piepi cu Alison Van Uytvanck, din Belgia. Irina Bara a avut trei victorii în calificări.

Patricia Ţig o întâlnește pe Christina McHale

Patricia Ţig a învins-o luni, pe elvețianca Stefanie Voegele, scor 7-5, 7-5. În turul doi va da piept cu Christina McHale, o americancă de 28 de ani, locul 81.Pentru reușita sa, românca a primit 70 de puncte WTA, dar și un cec de 84.000 de euro.
Simona Halep va juca miercuri, cu Irina Begu, după ora 16.00. Din păcate după acest meci România va pierde o reprezentantă pe tabloul principal. S-au mai întâlnit de 7 ori până acu, și de fiecare dată Halep s-a impus. Simona s-a oprit în sferturi la ediţia de anul trecut a turneului parizian, iar în 2018 a căștigat trofeul pe zgura pariziană. Românca a declarat că speră că va putea anul acesta să câștige din nou titlul la Paris.
În schimb Sorana Cîrstea și Monica Niculescu au fost eliminate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: