Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul dintre frații Dolănescu e departe de a se încheia: „Mama lui a venit la ușa noastră cu burta la gură”

Scandalul dintre frații Dolănescu e departe de a se încheia: „Mama lui a venit la ușa noastră cu burta la gură”

GALERIE FOTO (2) Fratii Dolanescu, din nou in conflict

Ionuț Dolănescu și Dragoș par că nu vor să ajungă la pace. Cei doi frați sunt din nou la cuțite. Fiul Mariei Ciobanu i-a atacat pe Dragoș și pe mama sa, Margarita Valenciano. După moartea marelui interpret de muciză populară, Ionuț și Dragpș au încdeput scandalul pe moștenirea tatălui lor. Ei bine, deși se credea că securea a fost îngropată, se pare că acuzele continuă să curgă. Care este motivul?

Scandalul dintre frații Dolănescu e departe de a se încheia: „Mama lui a venit la ușa noastră cu burta la gură”

Deși scandalul dintre Ionuț Dolănescu și fratele său Dragoș părea să se fi terminat după ce aceștia și-au împărțit bunurile, cei doi se află din nou în conflict. De această dată, Ionuț Dolănescu îi acuză pe Dragoș și pe mama sa, Margarita Valenciano. Fiul Mariei Ciobanu susține în continuare că mama lui Dragoș a fost o întâmplare în viața lui Ion Dolănescu. Mai mult, Ionuț consideră că mama sa are un alt statut față de Margarita.

Mama mea, Maria Ciobanu, a avut un alt statut în viaţa lui Ion Dolănescu, mama lui Dragoş a fost o întâmplare în viaţa tatălui meu. Era o femeie frumoasă, era studentă la Cluj, la Medicină, tata primea scrisori la TVR, de la ea. Făcuse o pasiune pentru tata, el a luat-o într-un turneu, apoi nu s-au mai văzut o vreme. Când era gravidă în nouă luni a venit la uşa noastră cu burta la gură. Aşa s-a născut Dragoş. Tata l-a recunoscut şi chiar a deschis un proces ca să aibă grijă de el, dar Margarita, care acum este doctor ginecolog în Costa Rica, l-a scos fraudulos din ţară‘, a declarat Ionuț Dolănescu la TVR.

Reacția lui Dragoș Dolănescu

La scurt timp după ce Ionuț a vorbit despre Dragoș și mama sa la televizor, fratele său i-a dat replică. Evident, Dragoș Dolănescu a sărit în apărarea mamei sale, menționând că Ion, tatăl său, a iubit-o foarte mult pe mama sa. Totodată, Dragoș a subliniat faptul că l-a iubit foarte mult pe Ionuț, fratele său. „Eu am ţinut enorm la Ionuţ, dacă îmi cerea să mă arunc de pe casă, mă aruncam, de dragul lui. Acum de ce se comportă aşa şi dă în mine şi în mama? N-o să se schimbe niciodată. Poate că n-are treabă şi dă din gură aiurea. Eu muncesc mult în Parlamentul din Costa Rica, unde sunt deputat. Ajutăm oamenii săraci cu mâncare, am cărat şi eu saci cu alimente’, a spus Dragoş Dolănescu.

În urmă cu ceva timp, Margarita susținea că Ionuț Dolănescu nu este fiul lui Ion, informație pe care Maria Ciobanu a dezmințit-o. Artista a precizat că nu se va opune dacă aceasta vrea să facă test ADN și să-l deshumeze pe Ion Dolănescu.

Ion Dolanescu si fiii sai

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: