Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul dintre Pepe și Raluca continuă! Artistul a avut o ieșire nervoasă în fața tribunalului:”Eu sunt cel mai bun om din lume”

Scandalul dintre Pepe și Raluca continuă! Artistul a avut o ieșire nervoasă în fața tribunalului:”Eu sunt cel mai bun om din lume”

Scandalul dintre Pepe și Raluca continuă!

Pepe s-a prezentat în fața tribunalului, după ce fosta soție l-a acuzat că ar fi agresat-o. Dacă la intrare acesta nu a avut nicio reacție în fața jurnaliștilor, după ce a ieșit din sala de judecată, acesta a răbufnit. Cântărețul a dezvăluit adevărul în fața jurnaliștilor!

Scandalul dintre Pepe și Raluca continuă! Artistul a avut o ieșire nervoasă în fața tribunalului:”Eu sunt cel mai bun om din lume”

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă va continua cu mare scandal. Artistul s-a prezentat la tribunal, după ce fosta soție l-a acuzat că a agresat-o fizic în plină stradă. Mai mult, aceasta a cerut și un ordin de eliberare, dar a fost anulat după cinci zile. Se pare că artistul a ajuns la capătul răbdării și a răbufnit chiar în fața jurnaliștilor. Potrivit Spynews.ro, după ce a ajuns la tribunal, Pepe nu a făcut niciun comentariu la intrare, dar, atunci când ședința a luat sfârșit, solistul nu s-a mai putut abține și a avut o ieșire nervoasă în fața camerelor. Acesta le-a spus jurnaliștilor adevărul legat de presupusul act de violență împotriva fostei sale soții.

Pepe a spus clar că Raluca Pastramă a inventat această poveste, doar au avut loc câteva replici tăioase între ei, după ce artistul ar fi aflat că Raluca l-ar fi înșelat. ”Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de furmoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu s-a putut a fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat. Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a spus Pepe la ieșirea din tribunsl.

Pepe se apără!

După ce a făcut aceste declarații, artistul a mai spus că tonul pe care l-a folosit în ziua în care s-a întâlnit cu Raluca a fost același pe care l-a folosit și cu jurnaliștii, ceea ce înseamnă că nu a avut niciun act de violență, așa cum a acuzat Raluca Pastramă. ”Faptul că vorbesc mai apăsat, asta nu înseamnă că vă bat pe voi acum sau pe nevastă-mea, am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit. Eu nu stau să mă joc cu niște ”hai să mai facem o plângere, să mai construim niște proble”, a adăugat artistul în fața presei. Pepe a fost însoțit la tribunal de prietena sa foarte bună, Oana Roman. Se pare că soția lui Elisei se afla în același loc, în care erau și Pepe cu Raluca, atunci când aceasta susține că artistul a lovit-o. Astfel, Oana este alături de Pepe, prezentându-se la tribunal să dea cu subsemnatul.”Oana Roman a venit în calitate de martor, pentru că și ea are fetița la același club de tenis și nu a existat niciun scandal acolo”, a mai spus Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: