Redactia.ro
Home » Știri » Scene de groază în Capitală! Un bărbat a lovit cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș

Scene de groază în Capitală! Un bărbat a lovit cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș

GALERIE FOTO (3) Scene de groază în Capitală!

Scene de groază în Capitală! Imagini îngrozitoare au avut loc vineri, 15 ianuarie în București, după ce un bărbat a lovit cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș de doar câteva luni. Acesta a fost reținut de poliție și acuzat de tentativă de omor.

Scene de groază în Capitală! Un bărbat a lovit cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș

Scene de groază în Capitală! În cursul zilei de vineri au avut loc imagini șocante în București, după ce un bărbat a lovit un cărucior în care se afla un bebeluș de doar câteva luni. Scandalul ar fi putut să se termine cu o tragedie. Un bărbat a ieșit la plimbare cu bebelușul său, iar un șofer agresiv a fost la un pas să zdrobească căruciorul în care se afla micuțul. De parcă nu era de ajuns, bărbatul violent a plecat, lăsându-l pe tată șocat de situație. Evenimentul a fost surprins cu telefonul mobil chiar de către tatăl copilului.

Astfel, în imagini se poate vedea cum cei doi au un schimb de replici, moment în care șoferul se urca la volan și pornește mașina în direcția căruciorului în care se afla bebelușul. Conflictul ar fi pornit de la o parcare neregulamentară, iar bărbatul violent s-ar fi urcat pe trotuar, iar tatăl bebelușului nu a avut loc să treacă cu căruciorul. După ce acesta i-ar fi atras atenția, individul s-a urcat în mașină și a lovit căruciorul în care se afla copilul, după care s-a făcut nevăzut.

La scurt, tatăl micuțului a sunat la 112, iar oamenii legii au pornit în căutarea agresorului. Oamenii legii de la secția 25 din Capitală i-au dat de urmă șoferului, aflându-se, ulterior, că acesta este cunoscut de lege pentru ieșirile sale violente și bătăile sângeroase la care a participat de-a lungul timpului.

Este vorba despre Florin Bloju, un cunoscut interlop din Sectorul 6, fiind implicat în mai multe infracțiuni. Acesta a fost reținut de autorități, ieșind de la audieri după mai bine de 6 ore de interogratoriu. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor, fiind reținut și încarcerat. „Nu am dat, am vrut să bag marșarier și am dat a intrat a întâia. Nu s-a întâmplat nimic, nu am vrut să se întâmple nimic. Nu a fost nici un conflict. Absolut nimic”, le-a spus bărbatul reporterilor.

Florin BLoju a încercat să-l ucidă pe Zmărăndescu

Florin Bloju a fost în conflict și cu marele luptător Cătălin Zmărăndescu, dar și cu Tolea Ciumac, în 2019. În vârstă de 56 de ani, Bloju s-a făcut remarcat pe străzile din București încă din anii 90, pentru faptele de violență. După ce a practicat box de performanță la clubul Rapid București, acesta a părăsit ringul pentru luptele de stradă. Bloju s-a apropiat de clanul Gemenii, care la vremea respectivă dominau lumea interlopă din București.

La începutul anilo 2000, numele acestuia a devenit cunoscut, când Sandu Geamănu s-a angajat să recupereze o geantă de 500.000 de dolari care fusese furată din portbagajul mașinii omului de afaceri Mihai Bucurenciu. Atunci, presusupul hoț a fost răpit, torturat, dar Bloju nu a fost pus sub acuzare. La scurt timp, Florin Bloju s-a impus în cartierul Drumul Taberei și s-a specializat în impunerea de taxe de protecție și recuperări de bani. Acesta ar fi mers la sala unde se antrena Zmărăndescu, după ce bodyguard-ul lui Gigi Becali ar fi spus că „îl bate pe gratis”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: