Redactia.ro
Home » Știri » Scene dramatice la locul unui accident din Lugoj. Angajatul SMURD care a ajuns acolo a izbucnit în lacrimi. Victima era chiar fiul său de 4 ani

Scene dramatice la locul unui accident din Lugoj. Angajatul SMURD care a ajuns acolo a izbucnit în lacrimi. Victima era chiar fiul său de 4 ani

GALERIE FOTO (2) Scene dramatice la locul unui accident din Lugoj

Un angajat pe elicopterul SMURD din Timișoara a avut șocul vieții când a fost chemat la un accident la Lugoj.

Ajuns la fața locului, bărbatul și-a dat seama că victima este chiar băiatul său în vârstă de patru ani.

Viața bate filmul câteodată! Un angajat pe elicopterul SMURD de la Timișoara a trăit șocul vieții

Protagonistul dramei a fost chiar asistentul medical din elicopter care a trăit șocul vieții după ce a fost chemat  la un accident la Lugoj.

Autoritățile au primit un apel că un băiat în vârstă de patru ani care se plimba cu bicicleta în localitatea Fârdea a fost lovit de o mașină, are circula regulamentar.

Imediat, mai multe echipaje ale Poliției s-au deplasat la locului accidentului, iar după ce medicii de pe ambulanță au consultat copilul au chemat un elicopter SMURD deoarece exista posibilitatea ca acesta să aibă leziuni interne.

Așadar, un angajat al elicopterului SMURD a observat în momentul în care a ajuns la locul accidentului că victima este chiar fiul său.

Conform informațiilor, copilul a fost lăsat la bunici, moment în care aceasta a ieșit să se plimbe cu bicicleta și nu a auzit mașina care circula regulamentar. Din fericire starea băiatulului în vârstă de patru ani este stabilă, acesta fiind transportat la spital.

Soția l-a sunat și l-a anunțat că fiul lor a suferit un accident

Elicopterul SMURD a decolar către Arad, unde urma să fie pregătit pentru o nouă acțiune, dar, în acea dimineață, zborul elicopterului a fost întrerupt pentru un nou apel venit prin stație.

Echipajul medical format din, doi piloți și asistentul medical în cadrul SMURD Timiș, Sebastian Petruș au primit instrucțiuni să se îndrepte către satul Fârdea, unde un copil de doar patru ani a avut un accident.

În acel momentul, telefonul lui Sebastian a sunat. De cealaltă parte a firului era soția lui care i-a spus sfâșiată că fiul lor a avut un accident, moment în care Sebastian și-a dat seama că accidentul spre care se îndrepta era cel în care era implicat fiul său.

„A fost lovit de o mașină. Se plimba cu bicicleta… mai multe nu știu. M-au sunat bunicii să-mi spună”, i-a spus femeia.

Cu ochii în lacrimi, asistentul le-a dat indicații celor doi piloți

Sebastian a încercat cu greu să rămână lucid, și le-a indicat piloților care este cea mai bună zonă de aterizare și a gestionat prin telefon transportarea copilului cu ajutorul unei ambulanțe către acel loc.

„- Dar tu ești din zonă”, l-a întrebat pilotul.

Da și acum e vorba chiar de băiatul meu. El este victima”, le-a răspuns Sebastian.

Ajunși la fața locului, Sebastian a alergat într-un suflet la ambulanță în care se afla fiul său de patru ani și l-a văzut întins pe targă. Atunci, asistentul a izbucnit în lacrimi de fericire.

„Când m-a văzut cel mic, a început să plângă. Niciodată nu am crezut că văzăndu-mi baiatul plângând, voi fi cel mai fericit om de pe pământ. Știam că fiecare lacrimă de-a lui înseamnă că este în viață”, a spus Sebastian.

Din fericire, copilul a fost transportat de urgență către spitalul din Timișoara, iar acum se află în afara oricărui pericol.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: